Trend devedesetih godina se ove sezone vratio na velika vrata. Čitave revije poznatih dizajnera su postale prepoznatljive po aksesoarima koje modeli nose. Velike šnalice jednostavne ili ukrašene na vrlo efektan način utiču na promenu frizure. Ove sezone su nezaobilazne.

Mnoge poznate blogerke i modeli na svojim Instagram profilima često objavljuju fotografije sa neobičnim frizurama koje su ukrašene predivnim velikim šnalama.

Šnale raznih boja, veličina, sa različitim motivima i natipisima, mogu se naći sa detaljima bisera, šljokica, cirkona, perlica, kristala… Jednostavne i jednobojne, a opet vrlo upadljive. Vašoj odevnoj kombinaciji mogu da daju sasvim drugi izgled! Kao takve, zauzele su počasno mesto na Instagram slikama poznatih ličnosti.

Savršene su da upotpuno dnevni “look” ali i da začine onaj večernji!

       

Biseri mogu ukrasiti vašu kosu ako pronađete dobre modele ukosnica. Idu na bilo koju nijansu kose – i svetlu i tamnu, i crvenu. Ne moraju sve šnale d abudu udentične. Možete kombinovati manje i veće, ai je bitno da sve imaju biserne motive.

 

Ukosnice sa upadljivim detaljima kao što su one sa ukrasnim kamenčićima daće vašoj frizuri blistavi efekat. Šareni ili jednobojni kamečići su praktičan način da vašu frizuru učinite trendi i šik.

Šnale sa natpisima su veliki hit ove sezone. “Baby”, “boss”, “girl”, “sexy” samo su neki predlozi. Ukosnice sa natpisima zahtevaju prostor, tako da ih devojke stavljaju najčešće  sa strane, osiguravajući kosu iznad uha ili pozadi kada vežu punđu.

Možda su najlepša opcija za ove letnje dane ukosnice sa cvetnim motivima. Bilo bi dobro kombinovati različite cvetove kako biste postgli potpuni i pravi efekat.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here