Ukus kuće u Coop

0

 

 
 

Najveća distributerska kuća prehrambenih proizvoda iz bivše Jugoslavije u Švajcarskoj, Kreis Suisse
, proširila je svoju ponudu u lancu švajcarskih supermarketa Coop sa proizvodima, bez kojih naši u dijaspori očigledno ne mogu. Od sada se u prodavnicama Coop mogu kupiti i kokta u flašama od 1,5 litara, čuveni Štarkov "smoki", bosanski "lokum", kao i odlična Grand kafa u pakovanju 500 grama. Osim ovih novih, Kreis Suisse već godinama s uspehom plasira i ostale domaće omiljene proizvode sa naših prostora, kao na primer neizbežni začin Vegeta od 250 i 500 grama, paletu Podravkinih proizvoda poput goveđeg gulaša i mesnog narezka, ajvara, kokošje i goveđe supe sa nudlama, zatim Argeta kokošje paštete i paštete od tunjevine, Fant fiks začin za gulaš i paprikaš, mlevenu slatku papriku, "eurokrem" blok, namaz i išlere, čuvene "negro" bombone, kore za burek i baklavu, a tu je i fantastični u komadu ili mleveni keks "lane" u pakovanju od 300 grama.
Inače, Kreis Suisse, kao deo konzorcijuma Kreis Industriehandel AG Group, je kompanija osnovana 2002. godine u Bazelu, koja je svoj logistički i prodajni centar otvorila najpre u Dietikonu kod Ciriha, a u prvoj godini poslovnja pokrivala čak 700 prodajnih mesta širom Švajcarske. Već sledeće godine je centar premešten u središnji deo zemlje čokolada, u Rothrist (Aargau), jer je to zahtevala mnogostruko uvećana tražnja i obim distribucije. Kres Suisse
je zvanični distributer visokokvalitetnih proizvoda kompanija Podravka iz Hrvatske, Vitaminka iz BiH, Droge Kolinska iz Slovenije, Bambi Požarevac, a dokaz kvaliteta proizvoda i izuzetnog servisa je visok rang ove kompanije u uvoznom i distributivnom miljeu prehrambenih proizvoda iz južne i istočne Evrope.
Naši proizvodi na rafovima u filijalama Coop – prava stvar za zemljake u Švajcarskoj, da se putem domaćeg ukusa i kvaliteta podsete na domovinu!
Za više informacija, zainteresovani se mogu obratiti putem i-mail adrese infoŽkreis-suisse.ch.
 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here