UO Zvezde ove nedelje odlučuje o žalbi!

0

Dragan Džajić, predsednik Crvene zvezde
 

"Upravni odbor FK Crvena zvezda je sa žaljenjem primio odluku Arbitražne komisije UEFA kojom nisu uvaženi argumenti FK Crvena zvezda. UO kluba će posle urađene analize pravnog tima doneti odluku, u toku ove nedelje, da li će uložiti žalbu na odluku Arbitražne komisije UEFA", navodi se u saopštenju Zvezde.

 

UEFA je Zvezdu izbacila iz evropskih takmičenja na godinu dana zbog dugovanja prema igračima i kršenje finansijskog fer-pleja. Niko iz Zvezde do sada nije govorio šta bi bio osnov eventualne žalbe. Evropska kuća fudbala ima politiku da pooštri kazne onima čije su žalbe odbijene.

"Upravni odbor FK Crvena zvezda je doneo odluku da svoje mandate stavlja na raspolaganje Skupštini kluba, koja će se održati u što kraćem roku, a u skladu sa Statutom kluba. Upravni odbor će Skupštini prezentovati detaljan izveštaj o svom radu. Na taj način će Crvena zvezda, u skladu sa svojom tradicijom i kroz institucije kluba, rešavati sve svoje probleme", piše u saopštenju.

 

Rukovodstvo Zvezde navelo je i da će u narednih sedam dana "obaviti razgovore" sa igračima, članovima stručnog štaba i radne zajednice "u vezi sa ispunjenjem obaveza kluba, imajući u vidu nastalu situaciju". Zvezda je konstatovala da je "izvanrednim zalaganjem i odricanjem prvotimaca, stručnog štaba, stručnih službi i svih organa kluba ostvaren prvi i najvažniji cilj, titula šampiona Srbije".
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here