Upad ROSU na sever KiM, dvojica Srba uhapšeno zbog ubistva Ivanovića (VIDEO)

Jutros oko 5.50 došlo do upada više od 25 oklopnih vozila i džipova ROSU i oko 100 pripadnika ove specijalne jedinice na sever KiM, saznaje RTS.

Kosovska policija saopštila da je uhapšen policajac u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića kao i još jedan osumnjičeni kod koga je pronađeno oružje. Specijalci se povukli.

U saopštenju kosovske policije se potvrđuje da je u ranim jutarnjim časovima na severu Mitrovice policija sprovela akciju u vezi sa ubistvom Olivera Ivanovića.

„Ova policijska akcija izvedena je na osnovu naloga za pretres koji je izdao Osnovni sud, Posebno odeljenje, a koji je rezultirao hapšenjem osumnjičenog policajca (RB) uključenog u nalog za pretragu“, navedeno je u saopštenju.

Navodi se da se traga za drugim osumnjičenim policajcem.

„Tokom policijske akcije uhapšen je još jedan osumnjičeni kome je pronađeno oružje. U operaciji su pronađena i zaplenjena još dva oružja i municije“, ističe se u saopštenju.

6 KOMENTARA

  1. NEMA NIGDE U SVETU KAO NA KOSOVU SA PUSKAMA NA GOTOVS NA GOLORUKE SRBE NAMESTAJLKA SRBIMA KURTIJEVO NAREDJENJE DA SE SRBI UPLASE HAKARIIIIIIII MUTIIII KURTIIIIIIIIII

  2. MUTIII KURTIIII HAKARRIIII CE POSLATII SVOJE BANDITE I KRINMINALCE U SVE CETIRI OPSTINE GDE SU VECINA SRBI SIGURNO TAMO IMA I OSTALIH NACIJA SAMO DA IH UPLASI DA IH PROTERA ISPRED OCI MEDJUNARODNIH MENTORA SCENARIJO 2004 NA UMU BANDITIMA I KRIMNALCIMA KOSOVO JEDINO BEZ SRBA A I ROMA BANDITI I KRIMINLCI KAZU DA SU ROMI BILI SAUCESNICI SRBIJE I SRBA

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime