Tanjug/AP
Vladimir Putin i KIm Džong Un

Ministar odbrane Velike Britanije Grant Šaps smatra da posetu ruskog predsednika Vladimira Putina Severnoj Koreji treba posmatrati kao upozorenje Zapadu.

– Čudne scene Putinove posete Severnoj Koreji treba shvatiti kao upozorenje. Nova osovina tiranije radi na potkopavanju naših sloboda – naveo je britanski ministar, komentarišući video koji je objavila televizija RT na kojem je prikazana parada u Severnoj Koreji povodom posete ruskog predsednika.

Šaps je dodao da London treba da jača svoje Oružane snage u cilju „obuzdavanja“ Moskve i Pjongjanga.

Ruski predsednik Vladimir Putin boravio je u dvodnevnoj poseti Severnoj Koreji. Tom prilikom, Rusija i Severna Koreja potpisale su novi međudržavni Sporazum o sveobuhvatnom strateškom partnerstvu kojim se postavljaju obimni zadaci i smernice za produbljivanje rusko-korejskih veza na duži rok.

Sporazum o sveobuhvatnom strateškom partnerstvu predviđa, između ostalog, pomoć u slučaju agresije na jednog od potpisnika dokumenta.

3 COMMENTS

 1. “Nova osovina tiranije radi na potkopavanju naših sloboda”, dakle ovo je smehotresno, imalijošneko, koji veruje ovim njihovim baljezdanjima, čuj, Severna Koreja podkopava Britanske sloboda, a za svaki slučaj je tu i Rusija, koja je nebroj puta pokušala da podjarmi Britaniju, ali, hvala bogu nisu uspeli posle Rimljana, Normana i Vikinga da se ioni oslade Britanijom!

 2. “Šaps je dodao da London treba da jača svoje Oružane snage u cilju „obuzdavanja“ Moskve i Pjongjanga.”
  Da li ste realni?!🤣🤣

 3. NIŠTA RUSOFILI BLEBETANJEM NEĆETE PROMENITI!!!SRBIJA JE U EVROPI U EU MEĐU SVOJIMA!!!
  ŽIVELA AMERIKA, EVROPSKA UNIJA I SRBIJA U EU!
  ISTINA SE NE MOŽE MENJATI, ONA JE UVEK ISTA.
  MI SRBI SMO U EU! SVI SRBI ZNAJU, EVROPA JE NAŠA KUĆA, U TO NEMA SUMNJE A I MI SRBI SMO NJENI UKUĆANI.
  SRBIJA JE NA ZAPADU, U EVROPI, U EU, MEĐU SVOJIMA, SVOJOM BRAĆOM ! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ… EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE NAŠ ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI UNIŠTAVAJUĆI (CEPAJUĆI) NAŠE ZAPADNE EVRE I DOLARE A TRAŽITI PLATU U RUBLJAMA I JUANIMA, TRAŽITI POSAO NA ISTOKU U rUSIJI I kINI I NARAVNO sEVERNOJ kOREJI, GDE SE RADNIČKA PRAVA VEOMA POŠTUJU. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO,OD AUTOMOBILA,GARDEROBE, TEHNIKE,,,, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. PATRIOTE, POZOVITE ROĐAKE PATRIOTE DA SA NAŠEG ZAPADA IDU DA RADE NA ISTOK, DA SE KOD NAS NE MUČE RADEĆI ZA BEZVREDNE PRLJAVE EVRE I DOLARE I DA VIŠE DOPRINOSE VOLJENOM ISTOKU…ŽIVELA EVROPSKA NATO UKRAJINA!!! USKORO SAMO EVRO I U SRBIJI!!!

  NE MOŽEMO MI SRBI DA ODNESEMO SRBIJU SA ZAPADA IZ EVROPE I EU NA ISTOK ALI MOŽE DA SE ODSELI (ODNESE SEBE) ONAJ KOME SE TO NE SVIĐA!!! SRBIJA JE SRCE EVROPE! ŽIVELA EVROPSKA SRBIJA!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here