Uručene nagrade najboljima u 2009.

0

– Ove godine dosta sam radila, pa je vreme da se malo opustim. Iako sam planirala da predstojeće praznike provedem u Americi, predomislila sam se. Kupila sam sebi trenerku sa nacrtanim Deda Mrazom, pa ću za Novu godinu uživati kod kuće uz porodicu – otkrila je Brena.


Ilda Šaulić, koja je otpevala pesmu "Stani, dušo, da te ispratim", koja je po glasovima pevača proglašena za hit godine u kategoriji narodne muzike nije skidala osmeh sa lica. Kako je rekla, priznanje "Vesti" biće joj podstrek da bude još bolja i najavila da će novi album objaviti za mesec dana. Ona je kući otišla i sa priznanjem koje je njen otac Šaban Šaulić, dobio kao najbolji pevač narodne muzike po glasovima kolega, jer on nije mogao da dođe.


– Tata je u inostranstvu i nikako nije mogao da stigne, ali ja ću mu dati vaše priznanje – obećala je Ilda.

Jovan Perišić, koji je dobio nagradu za najboljeg folk pevača po glasovima čitalaca "Vesti" nije krio zadovoljstvo zbog priznanja. Darko Radovanović, koji je u duetu sa Ivanom Selakov otpevao numeru "Ako je do mene", koja je proglašena za hit godine u kategoriji zabavne muzike po glasovima kolega i naših čitalaca, u našu redakciju stigao je gotovo sa aerodroma. Kako nam se pohvalio, prvi put je nastupao u dijaspori i to u Cirihu.


– Prezadovoljan sam kako je sve ispalo, jedino sam imao problem sa povratkom. Zbog snega i leda let za Beograd je dva puta pomeran, pa sam noć proveo na aerodromu. Malo sam neispavan, ali nema veze – rekao je Darko. Posle 17 godina profesionalnog bavljenja muzikom, konačno je došlo i njegovih pet minuta, a ponosan je što je karijeru gradio temeljno i bez skandala.


Aleksandra Radović, koja je ove godine proglašena za najbolju pop pevačicu po glasovima kolega i čitalaca, otputovala je na skijanje u Italiju, pa je nagradu umesto nje primio njen menadžer Dragoslav – Gane Pecikoza.

– Pa, dobro valjda sam i ja bar malo zaslužan za ovo priznanje, zaradio sam bar za jedan šraf – rekao je kroz osmeh Pecikoza. S Brenom se šalio i "peckao" je, pa mu je ona u jednom trenutku "zapretila" da će ga udariti plaketom u glavu, jer s njom se nije šaliti. Druženje je nastavljeno uz smeh i šalu, a Brena je obećala da će iduće godine konačno napraviti koncert u Beogradu.

 

 

Dragana na putu Željko snima spotove

Pored Šabana Šaulića i Aleksandre Radović, na dodeli priznanja iz opravdanih razloga, nisu bili Dragana Mirković (najpevačica po glasovima čitalaca) i Željko Joksimović, koji je dobio priznanje za najboljeg pop pevača po glasovima kolega i čitalaca. Dragana je morala hitno da otputuje u Zagreb i zbog problema sa snegom na putu nije mogla da stigne u našu redakciju, dok je Željko zauzet snimanjem dva spota. Njima će priznanja "Vesti" biti naknadno uručena.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here