Pošta Srbije/Tijana Rajković
Saradnja za velika dela

Vršilac dužnosti direktora Pošte Srbije Zoran Đorđević sastao se danas sa generalnim direktorom kompanije “DHL Express Srbija” Fionom Heriotom, sa kojim je razgovarao o budućoj saradnji dve kompanije.

Dogovoreno je da JP “Pošta Srbije” i “DHL Express Srbija” saradnju uspostave u oblasti logistike, u vidu partnerstva na Poštinom projektu pametne isporuke pošiljaka putem mreže paketomata, kao i na digitalnoj usluzi Pošte eNovčanik, što se poklapa sa planovima “DHL”-a da nastavi sa investicijama u Srbiji i poveća prisutnost u ovom delu Evrope.

– Izabravši Poštu Srbije za svog partnera, “DHL” je prepoznao ozbiljnost naše kompanije, kao i poverenje koje naši korisnici imaju u nas zbog svega što radimo danas. U narednom periodu očekuje nas potpisivanje Krovnog sporazuma kojim ćemo konkretizovati današnje dogovore i zajedničkim delanjem i ulaganjem u Srbiji, ponuditi još brže, sigurnije i jednostavnije usluge – rekao je Zoran Đorđević.

Sastanku su ispred kompanije “DHL Express Srbija” prisustvovali i operativni direktor Žarko Trbović, IT direktor Miroslav Trikić i rukovodilac poslovnica Tanja Lazić, a iz Pošte Srbije izvršni direktori Saša Trandafilović i Nebojša Marković, direktorka Funkcije poštanske mreže Mirjana Rafael i direktorka Funkcije pravnih poslova  i upravljanja nepokretnostima Nataša Dimitrijević.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here