Uspešna godina ujedinjenih Srpkinja

0

Vesti
Humanitarne akcije u prvom planu: Druženje u Regenzdorfu
 

Predsednica Vesna Kravar je zadovoljna postignutim i kaže da će u narednom periodu nastaviti istim tempom, te da će sve aktivnosti i dalje biti usmerene na humanitarne akcije. Ona dodaje da je svaka akcija donela očekivano, čak i više od toga.

– Bilo je tu raznih humanitarnih aktivnosti, edukativnih predavanja, druženja, a od našeg osnivanja 2013. godine, mi smo dosta toga uredili i možemo da budemo ponosni na sve ostvareno. Želim da napomenem i to da smo imali i akciju sa integracionim centrom u Cugu, sa predstavnicima različitih nacija, kao i akciju Deca deci gde sav prihod šaljemo u Srbiju deci sa posebnim potrebama. Smisao
našeg postojanja jesu upravo humanitarne aktivnosti ali i da se družimo, da upoznamo bolje švajcarsku kulturu, predstavljajući njima našu – rekla je predsednica udruženja žena u Švajcarskoj.

Vesti
Snežana Hunciger i Milica Petrović
 

– Veče je bilo izuzetno, baš nam je bilo lepo, družile smo se. Potrudila sam se da svaka članica dobije i mali poklončić za Novu godinu – kaže organizatorka večeri Milica Petrović.

– Pamtiću ovo veče po opuštenosti, lepom provodu ali i dogovorima za dalji rad – kaže članica Snežana Hunciger.

– Bilo je fantastično, godina iza nas bila je plodonosna i svi se radujemo zbog toga, sigurna sam da ćemo u 2015. dati sve od sebe da budemo još uspešnije – rekla je sekretar udruženja Olga Jovanović.

U članstvu i "sindikalac"

– Moja supruga i ćerka su članice ovoga udruženja, za koje smatram da opravdava svoj ulogu i ja sam postao njihov član, sada sam u penziji i imam vremena za društvene aktivnosti, želim da im pomognem u svim akcijama – objasnio je za "Vesti" Zoran Jovanović, inače i dalje aktivni sindikalac.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here