Foto: partizan.rs/Miroslav Todorović
FK Partizan

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 protiv Sočija u meču 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencija.

Od samog starta viđen je tvrd meč. Obe ekipe su igrale oprezno i čekale grešku protivnika. Prvu pravu priliku imao je Partizan kada je Lazar Marković u 5. minutu prošao po desnoj strani, centrirao i pogodio prečku.

Sa druge strane, 12 minuta kasnije Tarakov je mogao da dovede svoj tim u vođstvo. Ostao je sam na levoj strani, prevario Popovića, ali je golman Partizana usepo da reaguje i zaustavi njegov udarac.

Novu priliku imao je Soči, Dugandžić je centrirao sa leve strane, i slično kao i Lazar Marković, pogodio stativu.

Do kraja poluvremena, golman Popović je bio na mestu i sačuvao svoj gol.

U nastavku, oba tima zaigrala su mnogo otvorenije. Tako je u 63. minutu Vujačić na ivici šesnaesterca faulirao igrača Sočija. Sudija je prvo dosudio slobodan udaraca da bi posle intervencije pomoćnog sudije odluka bila promenjena i Sočiju dosuđen jedanaesterac! Noboa je precizan iz penala i donosi prednost svom timu.

Od tog momenta, crno-beli se nisu predavali. Lazar Marković je prošao po levoj strani, centrirao, a uspavanu odbranu rivala iskoristio je Rikardo, koji se odlično snalazi u petercu i postiže gol za izjednačenje.

Do kraja, Soči je napao, Partizan se povukao i čekao svoju šansu, a rezultat je ostao nepromenjen.

TOK MEČA: SOČI – PARTIZAN 1:1

II Poluvreme

90. minut – Partiazn se povukao i brani se, Soči sve opasniji u napadu.

83. minut – Ponovo miran period igre. Utisak je da oba tima čekaju grešku protivnika kako bi došli do novog pogotka.

71. minut – Gol! Partizan je izjednačio, strelac je Rikardo! Lazar Marković je prošao po levoj strani, centrirao, a uspavanu odbranu rivala iskoristio je Rikardo koji se odlično snalazi u petercu i postiže gol za izjednačenje. 

65. minut – Gol! Noboa je precizan iz penala i donosi prednost svom timu.

63. minut – Vujačić je na ivici šesnaesterca faulirao igrača Sočija. Sudija je prvo dosudio slobodan udaraca da bi posle intervencije pomoćnog sudije odluka bila promenjena i Sočiju dosuđen jedanaesterac! Neverovatna odluka sudija!

54. minut – Soči ponovo pritiska crno-bele. Ruski tim vezao je nekoliko napada ali je Partizan uspeo da se obrati. Igra se tvrd meč u Sočiju.

48. minut – Prilika za Partizan. Ipak, posle gužve u petercu rezultat ostaje nepromenjen.

I Poluvreme

45. minut – Kraj poluvremena, nema golova u Sočiju.

40. minut – Prilika za Partizan. Kombinovali su Rikardo i Natho, lopta dolazi do Marković koji šutira, ali neprecizno.

35. minut – Dugandžić je ponovo šutirao, ali je izblokiran. Pritisak Sočija.

25. minut – Sreća za Partizan. Dugandžić je centrirao sa leve strane, i slično kao i Lazar Marković, pogodio stativu. Najbolja prilika za Soči.

17. minut – Levi bek Tarakov je imao odličnu priliku. Ostao je sam na levoj strani, prevario Popovića, ali je golman Partizana usepo da reaguje i zaustavi njegov udarac.

10. minut – Nešto mirniji period meča. Partizan presingom na sredini terena pokušava da dođe do lopte. Sa druge strane, Salagov koristi neopreznost u odbrani Partizana, ali njegov udarac brani Popović.

5. minut – Prečka za Partizan! Lazar Marković je prošao po desnoj strani i uputio udarac ka golu Sočija, lopta pogađa prečku!

3. minut – Partizan je odlično ušao u meč i napao od starta. Sa druge strane, Rusi centaršutevima u šesnaesterac Partizana pokušavaju da dođu do gola.

Crno-beli su debitovali u ovom takmičenju u 2. kolu, gde su bili bolji od Dunajske Strede sa 3:0 (1:0, 2:0), a sada igraju sa ekipom Sočija.

Za razliku od njih, Soči je u drugom kolu bio znatno ubedljiviji protiv azerbejdžanske Kešle, koju je savladao sa 7:2 (3:0, 4:2).

Utakmicu će suditi moldavski arbitar Dumitru Muntean.

Sastavi: 

Soči: Zabolotni – Prohin, Rodrigao, Barać – Margasov, Noboa, Tsagalaov, Terehov – Burmistrov, Popov – Dugandžić.

Partizan: Popović – Živković, Vujačić, Saničanin, Urošević – Šćekić, Zdjelar – Marković, Natho, Pantić – Rikardo.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here