“Ja balansiram” je ključna rečenica za ovaj znak, kad dođe do toga da sve treba držati pod kontrolom, vaga preuzima glavnu ulogu.. Miroljubiv i pravičan, ovaj znak mrzi da bude sam. Partnerstvo je veoma važno za vagu, posebno ono koje je na ličnom nivou. Sa svojim pobedničkim mentalitetom i kooperativnošću nisu skloni da budu dugo sami.

Vaga je vazdušni znak, izraženog intelekta i pronicljivog uma. U prirodi joj je da je inspirišu interesantne knjige, nesavladive diskusije i zanimljivi ljudi što joj rasteruje dosadu.

Vladajuća planeta Vage je ljubitelj lepih stvari – Venera, pa je kvalitet uvek važniji od kvantiteta za osobe u ovom znaku. Okružene su umetnošću, muzikom i prelepim mestima kako bi mogle da dostignu svoj puni potencijal. Pošto su po prirodi kooperativne, vrlo često rade sa drugima na kreativnim projektima.

Vagu fascinira ravnoteža i simetrija. Često su to osobe koje cene ravnopravnost, ne podnose nepravdu gde god ona bila i čine sve da je otklone. Nisu skloni suočavanju bez razloga i više vole da sačuvaju mir, gde je to moguće. Baš kao što su potrebna dva predmeta za ravnotežu tako i vage češće biraju da su u grupi ili paru, nego da su sami.

Vaga je povezana sa bubrezima koji su filter u izlučivanju neptrebnih materija iz organizma. Zato je važno da uzimaju dovoljno tečnosti, što smanjuje pritisak na bubrege i poboljšava opšte zdravstveno stanje. Periodični pregledi bubrega i mokraćnih kanala su važni kako bi im telo pravilno funkcionisalo.

Najveći problem za vage je kada su prinuđene da biraju stranu. Ponekad provedu previše vremena u spoznaji i argumentaciji svake strane pa zaborave da uopšte imaju svoje mišljenje. Često se i rasplinu u svojoj neodlučnosti. Nije retko videti da Vage polude u donošenju odluka kada se uključi još koji argument ili mišljenje. Ključ je naravno u toj “svetoj” ravnoteži kojoj toliko teže.

Vaga muškarac
On je zgodan i vrlo šarmantan. Sigurno će vas oboriti s nogu. Osobina svih vaga jeste sklonost ka lepom, pa da biste ih zaveli morate da znate jedno – potrudite se da izgledate najbolje što možete. Njima je fizička privlačnoszt od velikog značaja.
Muškarac vaga je prilično površan tip i on se ne upušta odmah u neke duhovne analize i procene srca, nego popušta pred onim što mu oči pruže.

Muškarac rođen u znaku vage teško će da se skrasi pored jedne žene iz prostog razloga – jer je neodlučan.Ipak, iako deluje kao nezaustavljiv tip sklon flertovanju i prevarama u vezi, stalno je u potrazi za svojom drugom polovinom. Jednom kada nađe onu koja ga drži u ravnoteži, to je veza do kraja života. S obzirom da zna šta je neodlučnost, često je u strahu da svoju bolju polovinu ne izgubi. Tada može da razvije onu vrlo opasnu emociju koja može sve da upropasti –ljubomoru!

Muškarac vaga je komunikativan pa je lako stupiti u kontakt sa njim, ali ako ne izgledate privlačno, nećete privući njegovu pažnju.
Muškarac vaga voli samouverene i lepe žene i romantičan je. Ceni pravdu iznad svega, pa ako niste u pravu – najbolje je da mu to i priznate ako vam je zaista stalo.

Horoskop vaga žena
Ženu vagu u horoskopu lako ćete prepoznati. Ona je jednostavno ženstvena i lepa, elegantna i graciozna. Prava žena! Smatraju je jednim od najlepših znakova zodijaka. Kao i mušakarac rođen u ovom znaku, i žena vaga teži da nađe svoju bolju polovinu. Da biste je zaveli, potrebno je da umete da razgovarate, ali i da umete da slušate. Žena vaga voli da bude tretirana kao kraljica, da bude u centru pažnje, da priča o sebi i svojim interesima.

Delite joj komplimente na račun njenog izgleda i divite joj se. U tome nikad ne možete preterati, a ona zaista uvek daje sve od sebe da izgleda sjajno. Sa druge strane, voli i kada se njen partner potrudi oko svog izgleda.Žena vaga je šarmantna, lepa, duhovita, pametna i teško joj je odloleti, ali , kao i mušakarac vaga, zna da bude jako ljubomorna i naporna!

Možda je najlakše opisati ih sa tri reči a sto su harmonija i lepota i ljubav prema ljudima. A na ono loše zažmurite! To im treba samo da bi odražali balans svog karaktera!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime