Varala muža sa “Plejboj” zečicom?

0

Bivša "spajsica" ponovo je u centru pažnje zbog lezbijske afere: Mel B
 

Luan (53) tvrdi da ju je članica žirija "Iks faktora" pratila u toalet za invalide i počela da joj skida odeću. Bivša zečica u razgovoru za magazin "The Sun" ispričala je kako ju je Mel Bi (39) ljubila sat vremena dok ju je suprug Stefan Belafonte (40) čekao ispred. Luanova, koja se 2008. sastala sa pevačicom u hotelskom baru, opisala je Mel Bi kao strastvenu i senzualnu.

 

– Ona je vrlo uporna i zna šta želi – tvrdi Luan i dodaje da se hemija među njima jednostavno osetila te da, kad je ona krenula ka toaletu, Mel nije mogla da izdrži, već je morala da je prati.

 

Zečica objašnjava da se zaputila u toalet za invalide jer je veći, a ona se samo stvorila pred njom.

 

– Upitala me je imam li nešto protiv i počela je da me ljubi. Nakon toga me je samo gurnula uza zid. Poljubac je trajao pet minuta, a onda je krenula na druga područja – prepričala je Luan.

 

Posle sat vremena čuvar je došao da proveri da li je s njima sve u redu, te ih je zamolio da napuste toalet. Iako je Luan htela da nastaviti viđanje sa Mel, na putu im se isprečio suprug pevačice jer je navodno bio ljubomoran.

 

Inače, Mel je prošle godine priznala da je imala petogodišnju vezu sa prijateljicom Kristom Parker.

 

– Ljudi me zovu lezbijkom i biseksualkom, ali samo ja znam ko je u mom krevetu i to je to. Seksualni život mi je savršen – izjavila je Mel prošle godine u jednoj emisiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here