Košarkaši Srbije nisu uspeli da se plasiraju na Olimpijske igre u Tokiju, nakon što su sinoć u dvorani “Aleksandar Nikolić” poraženi od reprezentacije Italije (102:95).

Tokom većeg dela meča na terenu nije bilo najboljeg igrača Evrolige, Vasilija Micića, pa mnogima nije bilo jasno zbog čega je Kokoškov odlučio da ga smesti na klupu.

Dodatno je sve zbunila Vasina opaska posle utakmice, gde je na pitanje novinara zbog čega ga nije bilo na terenu rekao da mu se desilo nešto nepredviđeno, a razgovor je zaključio krajnje misteriozno.

– Čuće se – rekao je Micić.

Ni selektor Igor Kokoškov nije dao potpuno kompletnu informaciju na konferenciji ze medije, već je istakao da je morao da mora startnu petorku zbog medicinskog problema koji je imao Micić, a zbog kojeg je morao da otrči do svlačionice.

Međutim, dan kasnije konačno smo dobili odgovor od samog Vase šta nije bilo u redu tokom jučerašnjeg meča. Reč je o pucanju mišića u kvadricepsu, koji ga je sprečio da juče da sve od sebe.

– Sve što imam da kažem jeste da sam na kraju zagrevanja osetio pucanje mišića u kvadricepsu. Neobjašnjivo kako. Pokušao sam da igram, nisam mogao da dam svoj maksimum i to je to. Žao mi je što se nismo plasirali na Olimpijske igre, ali život ide dalje – rekao je Micić za Sport Klub.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here