VB: Muvaju se Anabela i Mladen?!

0

U Kući Velikog Brata na pomolu je ljubav između bogatašice i siromaha – Anabele i Mladena
 

 

Nakon uspešno obavljenog zadatka pantomime klan bogatih je kao nagradu od Velikog Brata dobio šampanjac, šlag, jagode, muziku i Mladena. Tačnije, dobili su žurku na koju je od siromaha pozvan samo bivši dečko Seke Aleksić.

 

Dok su ostali siromasi sedeli u svojim skromnim odajama sa flašom kuvanog paradajza i pet "kila" rasola koje su dobili kao poklon od Velikog Brata, bogataši su slušali muziku, đuskali i pili šampanjac. Veliki Brat je zauzvrat tražio samo jedno – da Mladen pokaže Anabeli kako se jedu jagode sa šlagom, tačnije da je hrani.

 

To je bilo dovoljno, nakon "sanjao sam te" epizode, da i ostatak večeri Mladen i Anabela provedu jedno pored drugog.

 

"Kako te nije sramota, došao si da kradeš naše devojke", vikao je Bora Drljača na Mladena, na šta je maneken sa širokim osmehom odgovorio: "Pa bolje prvi komšija nego neko drugi".

 

Iako su slavili pobedu, bogataši nisu bili ništa raspoloženiji od nesrećne "sirotinje". Tako je bilo sve dok Veliki Brat nije počeo da pušta hitove učesnika i dozvolio Divni, Tamari, Aldenu, Eni i ostalima da provire preko žice". Bebićka je đuskala uz njenu "Mrzim spore stvari", Boki iz Karleušinu "Insomniju", Anabela uz svoju pesmu, dok je Mladenu pušten "Aspirin" Seke Aleksić.

 

Numera je bila propraćena gromoglasim aplauzom, a samo se zbunjeni Bora pitao što je to tako. Kada su mu ostali objasnili da se Mladen pojavio u Sekinom spotu za tu pesmu i da je ubrzo nakon toga postao verenik popularne folkerke, Drljača je uzviknuo: "Ti si bio sa njom!? Pa kakva je u krevetu?".

 

Kada su ućutkali Boru, i nakon što je Mladen šapnuo Aldenu da je on zapravo ostavio Seku, Veliki Brat je vratio siromahe da se pate dok bogataši uživaju, i pustio sentiš.

 

Kao na filmu, Mladen je prigrlio Anabelu, stavio svoj obraz uz njen i počeo da joj peva. "Ti me poznaješ najbolje…". Kada joj je otpevao pesmu i izgrlio je, tiho joj je šapnuo na uvo: "Konačno". Ostatak večeri su proveli zajedno. Zagrljeni, naravno.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here