Veće grudi na jedan dan? I to može

Nalijete ih vodom i one stoje dok voda ne ispari
 

Njegova spomenuta tehnika za samo 20 minuta obezbeđuje veće grudi, koje će takve ostati jedan do dva dana. InstaBreast tehnika zapravo je ubrizgavanje sterilnog fiziološkog rastvora u tkivo grudi.

 

Ubrizgavanje pod različitim uglovima obezbeđuje punoću na mestima i u količini koju žena želi. Doktor navodi da je postupak potpuno bezopasan jer se fiziološki rastvor za 24 do 48 sati potpuno apsorbuje, zavisno od toga koliko je brz metabolizam. Navodno, šštetnih posledica nema.

 

Ako ste se, dok ste ovo čitali, zapitali zašto bi iko poželeo da mu grudi pune tešnošću na jedan dan, doktor Rou daje odgovor. On kaže da mnoge žene koje razmišljaju o povećanju grudi implantatima žele da pre zahvata naprave svojevrsnu probu i vide kako bi im veće grudi stajale.

 

Još je češća poseta onih koje veće grudi stvarno žele na samo jedan dan – dan koji je iz nekog razloga za njih poseban, bilo da se radi o venčanju, nekoj proslavi ili jednostavno danu u kojem žele da zablistaju u punom sjajem. A sutra neka bude šta bude?!

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime