Vehabija zapaljen u “mercedesu”

0

Vatrogasci u gepeku pronašli leš
 

Meštani kažu da je Halilagić radio u Sloveniji, a da je često dolazio u rodno mesto Čelinje, koje je udaljeno nekoliko kilometara od Velike Kladuše.

 

Ističu i da je ubijeni bio oženjen Lejlom Karajić, čiji je bivši suprug Suljo Karajić osuđen na 18 godina zatvora zbog ratnih zločina koje je kao pripadnik Petog korpusa počinio nad pripadnicima vojske Fikreta Abdića. Prema tim informacijama, Karajićevi članovi porodice su često pretili Halilagiću, ali je u ovom trenutku nepoznato da li je to eventualni motiv ovog zločina.

 

Telo su otkrili vatrogasci koji su na lice mesta došli na poziv stanara obližnjih zgrada kako bi ugasili vatru koja je zahvatila "mercedes". Automobil je bio parkiran na ledini koja se nalazi na periferiji Velike Kladuše, u blizini stambenog naselja i nekadašnjeg trgovačkog centra "Agrokomerc". Prema izjavama vatrogasaca, posle gašenja požara, u gepeku je otkriven ugljenisani leš, ali u prvom trenutku nije moglo da se sa sigurnošću tvrdi da su ostaci ljudski.

 

Prema nalazima patologa Dževada Durmiševića, koji je pregledao ugljenisane ostatke, zaključeno je da se radi o lešu odraslog muškarca. Portparol MUP-a USK Alo Šiljdedić kaže da će pravi uzrok smrti biti poznat posle obdukcije pošto se u ovom trenutku ne može reći da li je žrtva usmrćena pre ili posle podmetanja požara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here