Veličanstven oproštaj Dušana Kecmana od košarke!

0

 

Dušan Kecman spojio je lepo i korisno. Srpski košarkaš oprašta se u Pioniru od aktivnog igranja, a sav prihod sa egzibicinog meča pod nazivom "Kao tim pobeđujemo" ide u humanitarne svrhe – obnavljanje i renoviranje obdaništa "Dečja radost" u Svilajncu koje je poplavljeno prošlog meseca.

 

"Želim svima da se zahvalim na ovoj divnoj večeri. Hvala vama publiko, mojim divnim gostima i saigračima, trenerima, ‘Timu za sutra’. Ovo je trenutak koji ću zauvek pamtiti…", rekao je Kecman, čiji je oproštaj organizovala agencija "DNA Communications" i fond B92 "Srce na teren".

 

Pored Kecmana i Milojevića, igraju: Bo Mekejleb, Nikola Peković, Goran Ćakić, Novica Veličković, Vule Avdalović, Ognjen Aškrabić, Marko Kešelj, Uroš Tripković, Milenko Tepić, Dragran Milosavljević, Branko Sinđelić, Žarko Čabarkapa, Miroslav Berić, Petar Božić, Dragan Lukovski, Slaven Rimac, Krešimir Lončar, Slavko Vraneš, Milan Gurović, Vladimir Radmanović, Duško Savanović, Aleksandar Rašić, Vladimir Lučić, Luka Bogdanović, Dejan Milojević, Miroslav Raduljica, Nemanja Jaramaz, Bogdan Bogdanović, Nikša Prkačin…

 

Nije se pojavio Raduljica, koji je na moru, kao i Prkačin. Na jednoj klupi su bili Duško Vujošević, Marina Maljković, na drugoj Miroslav Nikolić i teško povređena košarkašica, Nataša Kovačević, koja je mnogima bila i jeste inspiracija.

 

Aplauze su dobili i "gosti" Leo Vesterman i Žofri Lovernj. Prisutni su i Vlade Divac, Dušan Ivković, Moka Slavnić, Savo Milošević, Milica Mandić, Aleksandar Karakašević, Nataša Ninković, Maja Mandžuka, Željko Šašić, Milan iz "Nevernih beba". Svi igrači dobili su ovacije, odnosno: "Ole!", samo su se kod predstavljanja Gurovića čuli sporadični zvižduci. U hali su pretežno navijači Partizana, za koji je Kecman igrao godinama i sa kojim je osvojio sedam titula prvaka Srbije. Startne petorke bile su: Mekejleb, Bogdanović, Kecman, Veličković i Savanović, odnosno Tepić, Radmanović, Kešelj, Lončar i Vraneš.

 

Pobedio je Kecmanov tim sa 106:89, a junak večeri se od košarke oprostio sa 36 ubačenih poena.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here