Velika žurka za đake i roditelje

0

I roditelji se dobro zabavili
 

Članovi ovoga kluba na čelu sa predsednikom Neđom Đokićem ustupili su im prostoriju, kao i uvek, bez ikakve nadoknade.

 

 

Veče za pamćenje

Legenda naše dijaspore Desimir Stevanović nije propustio ovu žurku.

– Veče je bilo veoma lepo i interesantno, bilo je puno smeha, muzike i dobrog raspoloženja. Upućujem sve pohvale vrednim roditeljima i našoj učiteljici – rekao je Stevanović.

– Ovo je bio još jedan u nizu lepih događaja na početku školske godine u Tićinu – objašnjava za "Vesti" učiteljica Žaklina Nikolić.

 

– Velika žurka, kako smo je nazvali, imala je zanimljiv program. Prvu igru smo nazvali Šiz-friz, deca su bili i frizeri i modeli, svaki frizer je dobio isti materijal, gumice za kosu, šnalice, mašnice i za 10 minuta je sve to trebalo da stavi na kosu manekena, odnosno da napravi frizuru. Pošto su frizure bile izuzetno maštovite i neobične, žiri, sastavljen od mama i nekoliko drugih gostiju, mališanima je dao nagrade, olovke i školski pribor, tako da su, u stvari, svi bili pobednici. Nagrade su, inače, kupljene iz školske kase.

Ništa manje interesantna i zanimljiva igra bila je Muzička stolica za decu i roditelje. Organizatori su pustili pesmu, a kad bi prestala muzika, učesnici muzike su morali da sebi ugrabe stolicu. Oni koji nisu uspeli u tome, ispali bi iz igre.

– Veče je bilo veoma interesantno i za decu i roditelje, lepo smo se družili, uživali i zabavili zajedno sa decom – priča jedna od majki Snežana Milićević, koja se posebno istakla u pripremi i realizaciji žurke.

Pored nje, u organizaciji ove lepe proslave učestvovali su i roditelji Duško Bajić, Žika i Grozda Todorović, Vesna Micić, Željko Milićević, Vojin i Dijana Gajić, Milica i Božidar Đokić, Gordana Đokić, Snežana Jović i Goran Novaković.

Nakon završetka takmičenja započelo je disko veče, di-džejevi su bili đaci, koji su znali da izaberu pravu muziku u kojoj su svi prisutni uživali do kasno u noć.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here