EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
Dušan Vlahović

Svetski golmanski gigant Đanluiđi Bufon (44), živa legenda fudbala, u superlativu je pričao o Dušanu Vlahoviću koji je danas, na svoj 22. rođendan, i zvanično postao novi igrač Juentusa. 

U intervjuu koji je dao Gazeti, Bufon, ikona Juventusa, govorio je, naravno, i o novoj akviziciji svog bivšeg kluba, i u najmanju ruku oduševljen je činjenicom da je takav igrač obukao crno-beli dres.

– Ovo je velika stvar i iznenađujuća. Vlahović je najbolji mladi igrač uz Halanda i Mbapea – rekao je Bufon, pa dodao, u istom kontekstu za našeg napadača:

– On je nešto potpuno drugačije. On je evolucija klasične devetke, fizički jak i dinamičan – sipao je pohvale legendarni Điđi za Dušana, prenose italijanski mediji.

Sada kada je Vlahović stigao, ostaje pitanje ko će mu praviti društvo u samom špicu. Sada je to Dibala, međutim njemu ugovor ističe u junu, a Bufon ima savet za Argentinca, ali i za Juve.

– Ako Paulo odluči da ostane, napraviće sjajnu stvar. Da se ja pitam, uradio bih to i odrekao bih se nekih finansijskih benefita, ali samo ukoliko bi se osećao cenjenim. Da sam Juve, mogućnost da imam Dibalu i Vlahovića bi me zagolicala – zaključio je Bufon.

Bufon je još uvek aktivan i nastupa u Seriji B za Parmu, a nedavno su se pojavili navodi da bi karijeru mogao da nastavi van Italije. Najverovatnije u američkom MLS-u.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here