Tanjug
Predrag Kon

“Veliki pozdrav za gospodina Palmu! Nisam toliko “strašan” da bi me se plašio…”, napisao je dr Predrag Kon na svom Fejsbuk profilu.

– Virus, međutim, zaslužuje respekt… Ma i njega se ne treba plašiti! Samo poštovati mere! – dodao je Kon.

Ovaj status dr Kona predstavlja reakciju na komentar predsednika Jedinstvene Srbije, Dragana Markovića Palme, koji je pozvao lekare da se što manje pojavljuju na televizijama.

– Želim da zamolim lekare, doktor Kon, svaka mu čast, kad god upalim neki kanal – doktor Kon. Hej, ljudi, i ja sam počeo da se plašim njega. I niko od tih stručnjaka nije imao tačnu prognozu. Pričali su nam kada dodje leto zbog visoke temperature nestaće kovid, pa hajde još malo, pa evo sad drugi, pa treći talas. Izgleda da koronu više ne delimo na talase i da je neprekidno prisutna – rekao je Marković u Skupštini Srbije.

2 COMMENTS

  1. Сетили се политичари. Па они не раде ништа друго него лажу народ и причају му бајке.

  2. U pravu Covek 100%ne samo u Srbiji tako u celom Svetu ima pajdara ne skidaju se sa ekrana. U Nemackoj onaj Lauterbach gde pogledas bilo koji Kanal ono Lauterbach kao ovaj Kon kod nas. Da nema ove Corone trebalo je za njih izmisliti. Paniku sire kao da smo u Atomskom Ratu a panika nigde nije nista doprinela resenju problema.Prezivece Ljudi Corona pandemiju a umrece od gladi. Samo u Bangladesu otpustenu 15 000 Zena sto rade u textilnoj industriji. Kada ova panika prodje izbice masovno socijalni sukobi kao i napadi na mnoge vladajuce Strukture. Ove budalestine non stop o Coroni a niko o posledicama po svetsku privredu I stanovnistvo gde nema socijalne mreze.

    • Неко се појављује на телевизији зато што је академски образован а неко зато што игра тенис, фудбал или урла и кревељи се по естради. Нешто није у реду!!!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here