Venger o incidentu: Neko mi se našao na putu…

0
Nije video Murinja, pa ga "slučajno" odgurnuo: Arsen Venger

 

Fudbaleri Čelsija slavili su sa 2:0 u londonskom derbiju, koji je obeležilo i koškanje dvojice menadžera.

 

Venger je tada ušao u Murinjov prostor i odgurnuo je portugalskog stručnjaka, pre nego što ih je sudija pozvao i upozorio da se smire.

 

VIDEO: Umalo tuča Vengera i Murinja!

 

Francuz je objasnio svoje ponašanje na konferenciji za medije, a kada je upitan da li žali zbog incidenta, odgovorio je:

 

„Ne. Zbog čega bih žalio. Želeo sam da odem od mesta ’A’ do mesta ’B’ i neko mi se našao na putu, bez ikakvog znaka dobrodošlice. ’B’ je bio Sančes, a ja sam želeo da vidim koliko je povređen. Iskreno, nisam ni slušao šta je Murinjo govorio“.

Venger je istakao da je malo gurnuo Murinja, a takođe je istakao da su pojedini igrači Čelsija imali sreće što nisu zaradili isključenje.

 

„Mislim da je Oskar imao sreće što je ostao na terenu zbog ponovljenih faulova koje je napravio. Dobio je žuti karton u 88. minutu i namerno je faulirao prilikom svakog prekida. Ivanović takođe. Imali su zaista oštre prekršaje, ali je to sve do sudije, ne do mene“, istakao je Venger.

 

Arsenal je u duelu sa Čelsijem pretrpeo prvi poraz ove sezone, a Venger smatra da su sitnice odlučile pobednika.

 

„Sitnice su prevagnule na njihovu stranu, ali je bila ovo veoma izjednačena utakmica. Ako pogledate broj odbrana koje je naš golman imao, ne vidite ništa, a isto tako je i na njihovoj strani, tako da je bilo samo pitanje ko će iskoristiti svoju priliku. Nismo mogli da postignemo gol, oni su uspeli, tako da je Čelsi bio više nemilosrdan“, naglasio je Venger.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here