Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio za TV Prva da čim se hrvatski mediji raduju mogućem odlasku Vučića s čela SNS, to znači da to nije dobro.

Kako kaže, SNS je demokratska stranka, o svemu se otvoreno razgovara, a predsednik Vučić stavlja svoje predloge na organe stranke, pa će se tako i o tom predlogu razgovarati na Predsedništvu i Glavnom odboru SNS.

Ocenio je i da, čim se hrvatski mediji raduju najavi odlaska Vučića sa čela SNS, to znači da to nije dobra vest za Srbiju. “Čim se hrvatski mediji raduju nečemu, u ovom slučaju odlasku Vučića, to znači da to nije dobro za nas. Raduju se zato što je Vučić podigao Srbiju i ekonomski, politički, zato što je Srbija postala vodeća zemlja na Balkanu i njima ne odgovara Vučić na čelu stranke i Srbije”, rekao je Vesić.

Predsednik Srbije i SNS Aleksandar Vučić rekao je u ponedeljak da bi trebalo da se povuče s čelnog mesta u stranci. Vučić je juče ponovio da će iduće godine neko drugi preuzeti SNS, jer ne planira da se kandiduje na izbornoj Skupštini stranke koja bi trebalo da se održi u decembru.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime