VESTI

0

 

Obračun kod Novog Sada

UPUCAN IZ PIŠTOLjA SA PRIGUŠIVAČEM

Igor O. (27) iz Sremskih Karlovaca ranjen je u pucnjavi u Novim Ledincima kod Novog Sada. On je pogođen sa četiri metka i prebačen u novosadski Urgentni centar, a do zaključenja ovog izdanja "Vesti" lekari su se borili za njegov život.
On je posle treninga dovezao prijatelja Ljubu B. iz Novog Sada do njegove kuće. Dok su se pozdravljali, a Igor O. izlazio iz dvorišta, pritrčala mu je za sada neidentifikovana osoba sa fantomkom na glavi i iz pištolja sa prigušivačem ispalila nekoliko metaka u njega. On je odmah potom prebačen u bolnicu, a policija traga za napadačem.
Inače, Ljuba B. je odranije poznat policiji zbog trgovine drogama i bio je hapšen u akciji Grom tokom januara.

Hapšenje u Nišu

KRAO AKUMULATORE SA KAMIONA

M. A. (20) uhapšen je zbog sumnje da je počinio krađu. On je u noći između 2. i 3. juna ove godine sa kamiona mercedes skinuo metalni poklopac, demontirao dva akumulatora vredna oko 22.000 dinara i pokušao da ih odnese. Probao je svojim kolima da pobegne nakon pljačke, ali je policija brzo reagovala, našla ga i uhapsila.

Uspeh carine kod Zaječara

ZAPLENILI SAKSIJE SA CVEĆEM

Na graničnom prelazu Vrška čuka carinici su sprečili krijumčarenje veće količine saksijskog cveća iz Srbije za Bugarsku. Na izlasku iz Srbije carinici su otkrili da se u kamionu koji je prevozio 10 polovnih automobila, nalazi preko 400 komada saksijskog cveća, spakovanog u 25 kartonskih kutija. Cveće je bilo raspoređeno na vozilima na gornjoj platformi kamiona, po pet u svakom od automobila. Vozač kamiona je kažnjen novčanom kaznom, a sud je odlučio da zadrži cveće dok ne bude poslato na uništavanje.

Napad kod Beograda

IZBO NOŽEM DEVOJKU

Radoica D. (25) uhapšen je zbog sumnje da je izbo i teško povredio Marizelu G. (28). Napad se dogodio u Surčinu, a za sada nisu poznati motivi. Nesrećna devojka zadobila je povrede stomaka i Hitna pomoć je prevezla u bolnicu. Odmah nakon što je prijavljen napad, policija je uhapsila Radoicu D. i određen mu je pritvor.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here