VESTI

0

Zločin kod Lajkovca

STARAC UBIJEN U SVOJOJ KUĆI

Velimir Jakovljević (86) ubijen je u u Bajevcu kod Lajkovca, a policija je saopštila da traga za ubicom. Njegovo telo je nađeno u njegovoj kući. Na telu su bile vidljive povrede glave, a obdukcijom je utvrđeno da je zasad nepoznati zločinac tupim predmetom više udaraca puta udario Velimira u glavu i usmrtio ga na licu mesta.

 

Saobraćajka kod Prijedora

 

NASTRADAO U SUDARU SA AUTOBUSOM

Vladimir Kovačević (40) iz Prijedora poginuo je u na magistralnom putu Prijedor-Banjaluka kada se njegov "golf" sudario sa autobusom za čijim je volanom bio Ivan Anušić (31) iz Prijedora. Nesreća se dogodila u mestu Kamičani, a telo nastradalog Kovačevića upućeno je na obdukciju.

 

Udes kod Beograda

JEDAN POGINUO, SEDMORO U BOLNICI

U teškoj nesreći koja se dogodila u nedelju, u 2.50, na Ibarskoj magistrali kod Železnika poginuo je jedan muškarac (45), dok je sedmoro ljubi povređeno, među kojima i četvorogodišnja devojčica. Reč je o stranim državljanima koji su bili u vozilima registarskih tablica Bugarske i Makedonije.

 

Kontrola u Šapcu

 

CARINICI ZAPLENILI SKORO TONU DUVANA

Kontrolom skladišta brze pošte Beks u Šapcu, pripadnici Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja Uprave carina otkrili su čak 816 kilograma rezanog duvana, saopšteno je iz Uprave carina. Švercovani duvan, namenjen distribuciji na srpskom tržištu, bio je spakovan u 133 paketa.

 

 

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here