Vesti

0

 

 

 

Beograd

RUSKI PADOBRANCI
NA VEŽBI U SRBIJI

Šest ruskih vojnih transportnih aviona sletelo je na beogradski vojni aerodrom gde će učestvovati u vežbama sa srpskom vojskom. Dopremljeno je sedam vojnih vozila, dva oklopna vozila, vojni kamioni i druga tehnika. U vežbama "Srem" učestvovaće više od sto ruskih padobranaca, javio je Glas Rusije.

 

Priština

OSLOBOĐENI OPTUŽBI
ZA RATNI ZLOČIN

Sudsko veće Osnovnog suda u Prištini donelo je presudu kojom su braća Slobodan i Srećko Martinović i Svetlana Stojanović iz opštine Novo Brdo oslobođeni optužbi da su 1999. godine počinili ratni zločin.
Advokat Dejan Vasić potvrdio je Srni da je troje Srba oslobođeno optužbe zbog nedostatka dokaza.
Braća Martinović i bivši pripadnik Kosovske policijske službe Svetlana Stojanović uhapšeni su 24. septembra 2009. godine. Oni su u pritvoru proveli skoro godinu dana da bi se potom branili sa slobode.

Kosmet

PONOVO POKRALI POVRATNIKE

Nepoznati počinioci ponovo su opljačkali domaćinstvo povratnika Milosava Vidića iz sela Klinovac u Metohiji i ukrali mu živinu. Vidić smatra da se radi o "pritisku da njegova porodica ode sa svog ognjišta". Vidić živi sa suprugom Draganom i petogodišnjom kćerkom Ivanom koja je jedino srpsko dete u Klinavcu. Prema njegovim rečima, lopovi su mu tokom noći ukrali deset kokoška i ćurki.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here