VESTI

0

 Epilog incidenta u Jagodini

SUĐENJE FUDBALERU 6. NOVEMBRA

Suđenje Nebojši Joksimoviću (28) iz Beograda, prvotimcu FK Čukarički Stankom, zbog sumnje da je počinio delo "nasilničkog ponašanja na sportskoj priredbi", zakazano je za 6. novembar u Jagodini, izjavila je Jasmina Tašković, portparol Opštinskog suda. Joksimović, koji je rođen u Čačku, 3. oktobra je posle prvenstvene utakice Jagodina – Čukarički "preskočio zaštitnu ogradu i udario navijača Dragana Penčića (53) iz Jagodine. Joksimović je uhapšen 5. oktobra u Beogradu, a dan kasnije istražni sudija Opštinskog suda u Jagodini mu je odredio pritvor do osam dana, ali je posle pet pušten, posle odluke FSS da bude suspendovan na mesec dana. Za ovo krivično delo, podsetila je Tašković, zaprećena je kazna zatvora u trajanju od šest meseci do pet godina i novčana kazna od najmanje 10.000 dinara.

 Istraga u Budvi

DEVOJKA OTETA I SILOVANA?

Jasnu G. (20) iz Tivta, posle prijave roditelja da je nestala, budvanska policija našla je pretučenu i ošišanu u blizini Budve. Na devojci su lekari u kotorskoj bolnici utvrdili modrice po telu, a da li je pretučena i silovana, tek će biti utrvrđeno. Mlada Tivćanka nestala je u petak u podne dok je stopirala na putu Cetinje-Kotor. Sve do nedelje se nije čula sa svojim roditeljima, a njen mobilni je sve vreme bio isključen. Ipak, nekako je uspela da se javi roditeljima i da im ispriča da je oteta, silovana i pretučena i da se nalazi na nekoj planini. Policija je uspela da je nađe u mestu Pobori, iznad Budve, a inspektorima je rekla da je silovana, ali da ne može da se seti detalja.

Saobraćajka u Boru

PETORICA POVREĐENA U DIREKTNOM SUDARU

U sudaru dva automobila u Ulici Nikole Kopernika u Boru tri osobe su zadobile teške, a dve lakše povrede. Nesreća se dogodila kada je Denis S, upravljajući "ford fokusom", iz nepoznatih razloga prešao na suprotnu stranu kolovoza i direktno se sudario sa "jugom" koji je vozio Bojan S. iz Zaječara. Teške povrede zadobili su putnici u "jugu" Bojan S, Željko P. i Dejan K, a lakše su povređeni vozač "forda" i njegov suvozač Branimir K.

 Udes u Trebinju

POGINUO VOZAČ KAMIONA

Jovo Brkan (50) iz Trebinja je poginuo, a Miroslav Šošo (37) iz ovog grada teško je povređen u udesu koji se dogodio na putu Sarejevo-Mostar u mestu Potoci. Brkan, koji je upravljao kamionom preduzeća TDS iz Trebinja, iz zasad neutvrđenih razloga prešao u drugu kolovoznu traku i prevrnuo se u dvorište porodične kuće, pri čemu je kabina voziloa potpuno smrskana. Brkan je poginuo na licu mesta, dok je Šošo, koji je u momentu nesreće spavao na mestu suvozača, prebačen u mostarsku bolnicu s prelomima ruku, nogu i nagnječenjem grudnog koša. Prema informaciji iz mostarske bolnice, Šošovo zdravstveno stanje je stabilno i van je životne opasnosti.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here