VESTI

0

Divljanje u Smederevu

PREBIJEN POLICAJAC

Zemunski policajac Nenad R. (29) teško je povređen kada su ga noću na ulici u Smederevu bez povoda napala petorica izgrednika.
Grupa huligana ga je vređala, a kada je pokušao da ih umiri i legitimiše nasrnuli su na njega.
Od udarca u glavu, Nenad R. pao je na zemlju, a osumnjičeni su ga šutirali dok nije naišao je slučajni prolaznik, posle čega su se razbežali. Lekari smederevske bolnice konstatovali su prelom desne podlaktice, a policajac Nenad R. je pušten na kućno lečenje.

Požari u Beogradu i kod Čajetine

UGLjENISANI U KUĆI

U požarima u Beogradu i kod Čajetine poginule su dve osobe.
U Beogradu je posle požara na trećem spratu pronađeno ugljenisano telo čoveka. Takođe je u selu Glogovu kod Čajetine, pronađen ugljenisani leš, verovatno žene.

Saobraćajka u Beogradu

POKOŠENI NA MOSTU

Na Brankovom mostu u Beogradu J. L. (21) i B. M. (21) povređeni su kada je na njih oko četiri sata ujutro naleteo automobil dok su pokušavali da pokrenu njihovo pokvareno vozilo.
Prema rečima portparola Hitne pomoći dr Nade Macure, J. L. je sa povredama glave i leve potkolenice bez svesti prevezen na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra. B. M. je takođe prevezen u Urgentni centar, ali je pušten na kućno lečenje. Policija traga za vozačem koji je pokosio dvojicu mladića.

Nesreća u Podgorici

SMRT POD VOZOM

Nepoznati muškarac poginuo je na stajalištu Aerodrom u Podgorici kada ga je pregazio teretni auto-voz, saopšteno je iz policije.
Identitet osobe koja je nastradala nije utvrđen, a telo je prebačeno na Odeljenje patologije Kliničkog centra Crne Gore.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here