VESTI

0

Tragedija kod Negotina

DEDA PREVRNUO UNUKA S TRAKTORA

U negotinskom selu Jabukovac, M. Ž. (18) poginuo je kada je pao sa traktora kojim je upravljao njegov deda P.Ž. (63). M.Ž. se vozio na desnom, a njegov brat D. Ž. na levom blatobranu traktora koji se prevrnuo.
Traktor je pao preko M. Ž. koji je preminuo na mestu nesreće. Deda je zadobio povrede opasne po život, dok je njegov drugi unuk uspeo da skoči sa traktora i prođe sa lakšim ozledama.

Tuča u Kragujevcu

Život o koncu

U tuči u Kragujevcu povređena su trojica mladića, a 16-godišnji A. P. (18) zadobio je teške povrede, dok je godinu dana stariji mladić u grčevitoj borbi za život.
– Svi povređeni zadržani su na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu. Policija je obavila uviđaj i radi na identifikovanju aktera tuče – navodi se u saopštenju.

Obračun u Prijedoru

IZBODENI ZBOG TUĐE DEVOJKE

U Prijedoru su posle svađe u dvorištu kuće u Gašića naselju izbodene dve osobe.
Dušan Majkić (20) zadobio je lakše povrede i pušten je kući, dok je Mirko Knežević (42) teže povređen i operisan.
Nožem ih je napao Goran K, koji je u bekstvu. Nezvanično, do napada je došlo nakon što je Kesić napao svoju devojku koju su Majkić i Knežević pokušali da zaštite.

Nesreća kod Podgorice

SLETELA S PUTA U SMRT

Na magistralnom putu Cetinje – Podgorica, u mestu Meterizi, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena, dok je muškarac lakše povređen. Oni su vozilom sleteli sa puta oko 18 kilometara od Podgorice.

Zaplena kod Kraljeva

SKANK U BUTAN BOCI

Kraljevačke policija u Bogutovcu kod Kraljeva zaplenila je 4,086 kilograma skanka.
Droga je pronađena je u plinskoj boci automobila beogradskih tablica, kojim je upravljao M. D. (32). Roba je sa područja Kosova i Metohije bila namenjena za preprodaju na beogradskom tržištu. Policija je uhapsila M. D. i odredila mu pritvor od 48 sati.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here