Pexels

Odavno je poznato da se dva ista znaka u vezi ne mogu dobro slagati, zbog istih potreba koje jedno sa drugim ne mogu da podele. Tvroglavost, želja za pažnjom ili život u zamišljenom svetu gde je sve savršeno i te kako mogu uticati na kvalitet veze i dovesto do najgoreg – raskida. Međutim, ne treba da brinete jer postoji rešenje i za to.

Pogledajte na koje načine se možete nositi sa istim horoskopskim znakom, ali i kako da izbegnete sukob mišljenja i velike rasprave.

Ako ste oboje Ovan u horoskopu

Jednostavno rečeno, vas dvoje ste uspaljeni vatrometi čije se razmišljanje vodi strašću, a ne pravim razlozima. Da, to znači da se svađate mnogo više nego drugi parovi. Vaš savet za uspeh? Progutajte ponos i izvinite se i provodite vreme razdvojeni od njega – što se duže ne budete videli, to će vam više nedostajati.

Ako ste oboje Bik u horoskopu

Šta se dobija kada se spoje dva tvrdoglava, razjarena bika? Par koji se jedva može dogovoriti da izađe negde… Na vašu sreću, obojte ste prizemni u senzualnom smislu, tako da je seks ono što vas drži zajedno. Odvojte vreme za spavaću sobu, ali isto tako izlazite kad god možete. Aktivnosti na svežem vazduhu će vam sigurno prijati.

Ako ste oboje Blizanci u horoskopu

Ovo je par koji je vrlo težak, jer realno gledano, imate četiri karaktera na okupu. I dok se možete sjajno provesti zajedno, sa druge strane niko od vas ne želi da bude ‘odrasla osoba’ – što dovodi do nestabilnosti. Sredite svoje aktivnosti u domu i postavite granice u vašem društvenom kalendaru.

Ako ste oboje Rak u horoskopu

Za vas je idealno što možete uživati u romantičnim osećanjima i velikoj ljubavi koju nepresušno pokazujete jedno drugom. Problem kod vas je ponavljanje istih stvari i stvaranje rutine. S vremena na vreme uradite nešto drugačije i probudite strast koja je polako počela da se gubi.

Ako ste oboje Lav u horoskopu

Oboje ste dive kojima je svakodnevno potrebna pažnja, što je sasvim u redu. Međutim, da biste mogli pravilno da funkcionišete, koliko sebi udovoljavate komplimentima, toliko i njemu i obrnuto. Videćete koliko ćete se bolje slagati.

Ako ste oboje Device u horoskopu

Oboje želite sve najbolje u svemu što radite i na istoj ste stranici u tom smislu. Problem nastaje kada vaše analitičko razmišljanje okrenete jedno protiv drugog, zbog čega nastaje velika svađa. Konstruktivno kritikovanje može biti užasno za drugu osobu. Nađite svoju harmoniju i prestanite da razmišljate o kritikovanju i ispravljanju svega što vam se ne sviđa.

Ako ste oboje Vaga u horoskopu

Oboje tražite sreću, balans i lepotu, što znači da uspevate da održite dom i projekat sa dosta lakoće. Problem je što oboje volite da se pretvarate da je sve savršeno – a nije. Ako mu ne pokažete vaše stanje u kojem ste ljuti i iznervirani i sve trpite za sebe, tenzija će samo da raste.

Ako ste oboje Škorpija u horoskopu

Strastvene i intezivne, Škorpije su poznate kao pravi ljubavnici. Kada se dve spoje, dobijaju se romantične novele. Šteta je što to znači i dosta ljubomore, prevare i posesivnosti. Umesto pregledanja njegovih poruka (i obrnuto), otvorena komunikacija i iskrenost su ono što će vašu vezu učiniti savršenom.

Ako ste oboje Strelac u horoskopu

Iako se slažete sa dosta stvari, Strelčevi su užasni kada je u pitanju obavezivanje. Najveći problem se dešava kada jedan u vezi želi da “pusti korenje”, a drugi ne – bilo da je u pitanju ekskluzivna privrženost ili stvaranje prave porodice. Vežbajte kompromis i budite u miru sa njim.

Ako ste oboje Jarac u horoskopu

Oboje ste neverovatno ambiciozni, što tu zajednicu čini uspešnom. Ali, budite oprezni da vaša zajednička opsednutost za nečim ne izazove gubitak vida prema onome što je zaista bitno. Zajednički hobiji (vožnja bicikla ili kuvanje) će vas opet povezati i malo pomeriti od stvaranja savršene površinske slike.

Ako ste oboje Ribe u horoskopu

Dve sanjive osobe u svom posebnom svetu nikako ne mogu da žive loše. Međutim, iako sve izgleda idilično na površini, unutar same veze se donose odluke koje ni malo nisu realne. Nemojte se truditi da svake večeri idete u skupe restorane i svakog vikenda na putovanja. Prvo pogledajte realno svoj budžet i finansije, pa onda isplanirajte sve.

Ako ste oboje Vodolija u horoskopu

Vi ste srećan par koji voli na svet da gleda sa pozitivne strane. Izazov za oboje je otvaranje i otvoreno razgovaranje o emocijama, što može dovesti do pasivno agresivnog ‘obračuna’ i prekida komunikacije. Razgovarajte sa vašim partnerom svaki put kada primetite da se povlači u sebe i isto tako pokušajte da budete što otvoreniji sa svojim emocijama.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here