VIDEO: Šćepović pod “baražnom vatrom” škotskih novinara

0

Zasad "preživo" novinare: Stefan Šćepović na predstavljanju u Glazgovu
 

"Sedmu silu" je zanimalo zašto je odugovlačio sa transferom u škotskog šampiona, ali se Šćepović nije dao isprovocirati:

 

"Nikada nisam rekao da ne želim da dođem u Seltik. Znate, kada su pregovori u pitanju, često ima problema, ali ne želim da se vraćam na ono što je bilo, već da gledam samo napred. Moja prva opcija od početka je bio Seltik i veoma sam srećan što sam ovde. Bitno je da je sada sve gotovo".

 

Šćepović, ipak, u Seltiku!

 

Taj odgovor nije zadovoljio Škote, pa je krenulo novo pitanje: Zašto je izabrao Seltik ako je imao druge opcije?

"Kao što sam rekao, Seltik je od početka bio moja prva opcija. To je klub velike tradicije, sa sjajnim navijačima i ima ekipu koja može da nastavi sa uspesima. Nadam se da ćemo imati uspešnu godinu i da ćemo uspeti da napravimo i nešto više u odnosu na ranije godine, možda u Evropi", nije se dao Šćepović.

 

Ali… Uporni Škoti nisu "puštali" ŠĆepovića.

"Kad ste već navalili, hajde da otkrijem. Problem je nastao između mojih menadžera iz Španije i ljudi koji su doneli Seltikovu ponudu u Hihon. Iznervirao sam se, poludeo… Onda je Hihon aktivirao poziv Hetafea, sat za satom, primirila se, ma, sredila se situacija oko Seltika, u čije sam redove, koliko da ne ostane nerazjašnjeno, hteo da idem čim je uspostavljen prvi kontakt. Negde oko 22 sata u Madridu sam potpisao faks, koji je prosleđen u Seltik", zaključio je Šćepović, čiji odgovor se verovatno svideo Škotima, koji su ga najzad "ostavili na miru".

 

Nezvanično Seltik je Hihonu platio oko tri miliona evra za obeštećenje.

Pogledajte kako se Šćepović snašao na prvoj konferenciji za medije po dolasku u slavni klub iz Glazgova:
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here