Vigan odustaje od Stojkovića

0

 

Stojković je u januaru stigao u Vigan na šestomesečnu pozajmicu, a prema navodima medija na Ostrvu menadžer ekipe Roberto Martinez odustao je od dovođenja Srbina nezadovoljan njegovim partijama.

 

Stojković ima ugovor sa Sportingom vredan milion evra po sezoni, a prelazak srpskog golmana procenjen je na tri miliona evra. Portparol Vigana Ed Džons najavio je da će se čelnici kluba definitivno odlučiti na kraju sezone, ali već postoje informacije da će se Srbin vratiti u Sporting.

 

Portugalski list "A Bola" piše da Stojković "zbog disciplinskih problema" neće imati mesto u prvoj postavi "lavova", a da Sporting namerava da na klupu pošalje i Ruija Patrisija, a pitanje golmana reši dovođenjem Ilarija iz Čelsija.

 

Vladimir Stojković je od dolaska u Vigan branio na pet utakmica. Vigan je u četiri poražen, a prvi golman srpske reprezentacije primio je čak 10 golova, odnosno dva po utakmici. U poslednjem porazu od Mančester sitija 3:0 Stojković je bio direktni krivac za prvi gol, koji je postigao Karlos Tevez.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here