Pixabay.com

Na pitanje portala CdM da prokomentariše današnju izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića u kojoj poziva vlasti Crne Gore da ne usvajaju Predlog zakona o slobodi veroispovesti, iz Vlade su se zahvalili predsedniku Srbije na savetima, rekavši da Crna Gora sama donosi svoje odluke.

“Zahvaljujemo se predsedniku Vučiću na savetima. Ali ga podsećamo i ovim povodom da je Crna Gora suverena država koja samostalno kreira svoj zakonodavni okvir vodeći računa o interesu svakog pojedinca i zajednice u celini. Mi nemamo niti ćemo imati ambicije da utičemo na zakonodavnu aktivnost države Srbije niti ćemo dozvoliti bilo kome pa ni Srbiji da utiče na naše odluke”, navodi se u odgovoru Službe za odnose s javnošću Vlade Crne Gore.

3 COMMENTS

  1. Velki Gandi je imao izreku-Ako vidis dve ribice na dnu mora da se besomucno svadjaju danima,godimama trazi u blizini engleza.Od tada do danas jedino se promenilo da tu treba traziti engleza i amerikanca,Tu se misli na rezime tih zemalja …..

  2. Odjebite više “Crnogorci” ostavire nas na miru. Ostali Crnogorci, ali pravi, ako hoće da živimo kao što smo i ranije, dobro ste došli, ako ne sretan vam put, i molim vas da više ne koristite Srbe i Srbiju za dnevno političke smicalice. Dosta je bilo, ne morate više da se ponižavate zbog Srbije, imate sada braću Albance ,Muslimane i Hrvate.

    • Vojo ne pominju Crnogorci Srbe ni Srbiju, nego je obratno, i naravno da ćemo vas puštiti, a puštite i vi nas. U međuvremenu se obrazuj ko je kome što činio.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here