Vratili izgubljenu nadu

0

Žitelji poplavljenog Krupnja
 

Sedamnaest porodica sa maloletnom decom u Krupnju, čija je domaćinstva ugrozila poslednja septembarska poplava, dobile su sedam kombinovanih frižidera, sedam zamrzivača, pet veš-mašina i pet šporeta.

 

Velika akcija

Organizacija Srbi za Srbe okuplja više hiljada članova iz rasejanja i Srbije, pokrenula je sredinom maja veliku akciju pomoći ugroženim domaćinstvima pod nazivom "Borba protiv poplava", u Srbiji i Republici Srpskoj, čija su imanja pogođena jednom od najvećih elementarnih nepogoda u poslednjih 100 godina.

U sklopu akcije "Borba protiv poplava", do sada je pomoć organizacije Srbi za Srbe isporučena za 260 porodica u Paraćinu, Trsteniku, Valjevu, Kraljevu, Obrenovcu, Svilajncu, Velikim Crljenima i Krupnju u vrednosti od 11 miliona dinara, a u naredne tri nedelje pomoć će dobiti i postradale porodice u Republici Srpskoj.

 

Prva faza akcije "Borba protiv poplava" ima za cilj da obezbedi 1.000 aparata bele tehnike za oko 500 porodica iz Srbije i Republike Srpske kako bi bili u mogućnosti da povrate izgubljenu nadu i dobiju preko potrebnu pomoć za svoje domaćinstvo.
 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete dobiti i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here