Vrhunska prostitutka sa tri doktorata

0

Veo misterije vezan za pravi identitet najpoznatije britanske prostitutke, Bele de Žur, napokon je skinut. Poslednjih šest godina mnogi su se Britanci pitali postoji li zaista tajanstvena Bele de Žur, elitna prostitutka čijih je sat vremena koštalo 300 funti, a koja je osim po svojim seksualnim veštinama postala poznata i po odličnom poznavanju francuske kinematografije.

 

 

Sa leve strane je Bel de Žur, a sa desne Bruk Magnanti. Dva lica iste žene.

 

 

Takođe, Bele de Žur je autor višestruko nagrađivanog bloga koji je na kraju pretočen u bestseler anonimnog autora pod imenom "Intimne ispovesti londonske ”call girl” “, a na osnovu njega je kasnije snimljena televizijska hit serija sa Bili Pajper u glavnoj ulozi.

Posle višegodišnjih neuspelih pokušaja da otkrije ko je ”femme fatale” Velike Britanije, javnost je počela da veruje kako se radi o muškom plodu mašte. Međutim, posle šest godina skrivanja od znatiželjnih pogleda Bele de Žur je odlučila da ispriča svima svoju priču u intervjuu za Sandej Tajms.

 

Bruk Magnanti ili Bel de Žur je specijalizirala razvoj neurotoksikologije i epidemiologije raka, a trenutno je zaposlena u bolnici u Bristolu gde radi na istraživačkom projektu unapređenja zdravlja dece kao član tima koji istražuje uticaj pesticida na razvoj fetusa i odojčadi.

Novac bio glavni razlog što se odala prostituciji

 

U nedostatku posla i novaca od 2003. do kraja 2004. bavila se prostitucijom kao devojka visoke klase u jednoj londonskoj agenciji. Lažno ime Bele de Žur je uzela iz filma Luisa Bunjela u kojem Katriin Denev glumi istoimenu dobrostojeću domaćicu koja iz čiste dosade počinje da se bavi prostitucijom.

Iako živi u Velikoj Britaniji rođena je na Floridi gde je pohađala katoličku srednju školu i završila fakultet. U Britaniju je došla da završi doktorate.

Svoj nagrađivani blog počela je da piše pošto joj se na jednom od poslovnih sastanaka dogodila toliko smešna stvar da ju je morala nekako zabeležiti.
 

Od zarađenih 300 funti za sat vremena svojih usluga, trećinu bi davala agenciji, a tokom svoje dvogodišnje karijere ni sama ne zna sa koliko je tačno muškaraca spavala, kako kaže u intervjuu.

 

"Bilo ih je stvarno puno, ne mogu se tačno setiti. Počelo je još dok sam pisala doktorat, a nisam mogla da pronađem posao u struci. Ušteđevina je počela da se topi sve brže. Istina, mogla sam da se zaposlim kao konobarica, ali koliko bih morala da radim samo za stanarinu“ rekla je Bruk i dodala kako, srećom, nije imala ni jedno neugodno iskustvo.

Takođe, odbacila je sve optužbe da njeni dnevnici i blog veličaju prostituciju i zavode mlade.

"Zaista sam imala sreću u svakom pogledu. Nikada se nisam našla u opasnosti jer su ljudi iz agencije stvarno pazili na nas“, objasnila je Magnanti.

Na pitanje zašto je napokon otkrila svoj pravi identitet, Magnanti je odgovorila kako joj je tajna postala preteška.

"Kada sam videla da mi "posao" utiče na način na koji se ponašam kada sam s drugim ljudima, i na način na koji vodim svoj život odlučila sam da sve iznesem na videlo“, zaključila je Bruk.

U njenu odbranu stala je i uprava bristolske bolnice. Naveli su kako ih ne zanima njena prošlost već posao koji sada obavlja i da ima njihovu potpunu podršku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here