EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je sinoć, govoreći o ekonomskoj situaciji, predstojećoj zimi i stanju sa energentima, da zime za građane Srbije neće biti, “ako nam Bugari ne budu pravili probleme”.

On je rekao i da želi da podseti građane Srbije da je pre samo 20 dana vođena, kako kaže, brutalna kampanja da Srbiji prete sankcije i da će uslediti mere protiv naše zemlje.

– Sećate se da sam i tada rekao – ne mogu ja da garantujem, drugi ljudi donose odluke, samo molim građane da se umire, i da se tako nešto neće dogoditi – rekao je Vučić.

7 COMMENTS

  1. Кад то бугари нису правили проблеме , колико рато су изненада повели против Србије , њима се никад вјероват не може,
    Па да нису имали заслуге из тих ратова код германа не би били у ЕУ да се не лажемо , зар не ?
    🇷🇺☦️🇷🇺

  2. Nema vere u Bugare.Koliko puta su kodisali na Srbiju.1913.1914,1941.NATO bombardovanje.unistili Juzno tok.Njihovu drzavu i politiku vodi Amerika.NATO i EU.Oni i Hrvati su najsiromasniji u EU i ako su im verne sluge protiv Srba i Srbije.Oni ce ici protiv Srbije pa bilo to i na njihovu stetu

  3. ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. NIJE VEŠTAČKA NIJE KOMP. OVDE ONAJ KOME JE BOG OTVORIO OČI DAO MALO PAMETI I NAJVIŠE SREĆE.

  4. ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here