Kosovo online

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se na marginama Svetskog ekonomskog foruma u Davosu sa sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen.

Posle ovog sastanka Vučić je naveo da je to bio odličan i važan razgovor o geopolitičkim izazovima i strateški važnim pitanjima za Srbiju, uz fokus na planove o realizaciji EU Plana rasta za Zapadni Balkan koji bi trebalo da ojača i približi naše ekonomije i društva.

– Srbija je spremna da na najbolji način iskoristi ovu pomoć na putu modernizacije i izgradnje kojim koračamo, a posebno sam zahvalio predsednici Evropske komisije na ličnom angažmanu i razumevanju situacije u regionu i podršci evropskom putu naše zemlje – naveo je on.

Vučić se sastao i sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom, koga je obavestio o situaciji na Kosovu i pretnjama sa kojima se svakodnevno suočava srpsko stanovništvo.

3 COMMENTS

  1. Koji razgovor crno Vucicu izvrsio si njihove zahteve predao si 100%Kosovo i Metohiju Albancima i Kurti te nadmudrio sve je radio sta je hteo sa Srbima pogotovu na Severu Kosova.. Ti si veliki gubitnik. Ta Fon det Lajen radi za Kosovo a ti joj verujes. Svi sa Zapada su te prevarili tvoji prijatelji

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here