Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije i član Predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić poručio je danas da je ponosan zbog toga što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da slome.

Vučić je to rekao na predizbornom skupu koalicije okupljene oko SNS u Valjevu gde je govorio o planovima, programima, ali i o onome što je do sada urađeno.

Vučić je rekao da je prosečna plata u tom gradu 2012. godine bila 295 evra, a da je danas 703 evra i da će biti još veća, a najavio je i rekonstrukciju i dogradnju bolnice u tom gradu.

Vučić je zahvalio okupljenima u Valjevu na veličanstvenom dočeku, dodajući da je još pod utiskom dvomesečne borbe povodom Saveta Evrope kao i oko rezolucije u Njujorku i da još ne može ni da se privikne na sve ono što se u zemlji događa.

– Valjda nisam ni dovoljno koncentrisan na sve to, jer sam toliko bio posvećen tome da nisam čak ni pratio događaje u otadžbini, već samo onoliko koliko je to bilo neophodno, bukvalno za obavljanje dužnosti predsednika. Ali sam imao svu vašu snagu, svu snagu cele naše Srbije, da branim narod hrabrih, da branim narod ponositih i zato se danas svaki Srbin i građani Srbije oseća dostojanstveno i ponosito, ne zato što sam radio nešto više od očekivanog, već zato što je cela Srbija stajala uz mene i želela da pokažemo svetu da smo samo običan narod koji želi da živi u slobodi – poručio je Vučić.

On je ocenio da je po napadima koji dolaze iz regiona jasno da smo makar nešto uspeli.

– Ponosan sam na snagu Srbije, ponosan sam na dostojanstvo Srbije, ponosan sam na to što Srbiju, iako su pokušali, nisu uspeli da slome – rekao je Vučić.

– Ono što je moje obećanje za Valjevce i to sam rekao i poslednji put na otvaranju fabrike, to je da ćemo uraditi rekonstrukciju bolnice, dogradnju bolnice i u potpunosti je opremiti. Samo da biste imali u vidu, to je negde na današnji dan oko 110 miliona evra. Svakako je jedna od najvećih investicija države uz autoput i brzu saobraćajnicu – rekao je Vučić.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here