Tanjug
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naglasio je sinoć kao “važnu vest” da će organi Srpske napredne stranke objaviti da će uskoro on biti samo predsednik Srbije, a ne i stranke.

– Uskoro će organi stranke to objaviti, pa ću biti samo predsednik građana – najavio je Vučić.

Predsednik Srbije je ocenio da se niko nije zarazio tokom nedavnih izbora, ali da je moguće da se neko zarazio u kampanji.

– Na izborima se niko nije zarazio, sve su mere poštovane, nikakvog kontakta niste imali, mnogo bolje i čistije u odnosu na bilo koji drugi dan kada idete u prodavnicu. Što se tiče derbija, nismo imali veliki skok, ali je bila odlična epidemiološka situacija – rekao je Vučić.

Boljih lekara nemamo, istakao je on, i naveo da su oni “vrhunski i nisu slučajno rušeni” i da niko od njih ne dobija ništa više zbog svog angažovanja.

Vučić je naveo da lekari i epidemiolozi ne dobijaju više od svoje plate, a da Srbija sa 264 respiratora koliko je nabavila u poslednjoj turi ukupno ima još 1.137 slobodnih respiratora, 185.000 PCR testova, kao i da se u najbližoj budućnosti očekuje još više desetina hiljada tih testova.

16 COMMENTS

  1. Sad kad si obezbedio SNS-u 4 godine vlasti povlačiš se? Neko te je ucenio? Tako je počela da se raspada i Demokratska stranka

  2. И шта сад,поставиће неког полтрона коме ће опет да заповеда из сенке,још гора варијанта….

  3. За грађане Србије би било најбоље да никада ниси био ни једно но друго. Касно је сада за све, ненадокнадиве штете си нанео овом народу и држави!

  4. Slobodno ostani tu, pa makar mi opet slao nesuvisla pisma, ali makni se ti sa mesta predsednika države. Ipak si ti tu omaškom i nesrećnim slučajem, a i zbog raznih smicalica.
    Eto, makni se odatle i prvi ću da viknem:”To, Aco, Srbine!”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here