EPA/Andrej Čukić
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se sutra javnosti u 18 časova, saopštila je pres služba predsednika.

Podsetimo, on se sastao danas sa specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, a juče i prekjuče razgovarao je i sa specijalnim predstavnikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Vučić je pre dva dana najavio da će se obratiti građanima pre odlaska u Ohrid, gde će uz posredovanje evropskih predstavnika sastati sa premijerom Kosova Aljbinom Kurtijem.

3 COMMENTS

  1. Nikako ne treba Vucix ulaziti niti prihvatiti ni pitpisati Francuski –Nemacki plan jer sadrzi da Srbija prihvati drzavne simbole Kosova diplome,pasose RKS.Carinski pecati i registarske tablice Rks zatim da Srbija ne sputava Kosiovo da udje u UN Savet Evrope i u svim medjunarodnim organizacijama.To je de fakto i de jure Priznanje Kosova kao drzave u sadasnjim.postojecim granicama.Dok Kosovo ne fiormira ZSO na koju se obavezlo 2013 i prihvatilo Briselskim sporazumom nikako ne ulazuti ni raspravljati o Francusko Nemackom planu.Jer to je zamka postavljena za Srbiju odd strane Nato pakta Amerike i EZ Hwr je to njihov plana da posle 23 god silom otetu teritoriju od strane Srbiju da legalizuju cesesiju koju su sproveli na delu 99gid.

  2. Не потпису.И зашто идеш на Охрид?Нека они дођу у Београд.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here