Kosovo online
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da u ovom trenutku Srbija ima i više nego dovoljno novca i da joj nije najvažnije da li će prva tranša finansijske podrške u okviru Plana rasta da bude u maju ili oktobru.

Vučić je u Tirani gde boravi na Regionalnom samitu o planu rasta i konvergencije odgovarajući na pitanje novinara ‘da li očekuje da će prva tranša sredstava biti isplaćena u maju ili početkom juna’, rekao da ne očekuje da je to realno.

– Za nas to nije najvažnije. Nekim drugima je u ovom trenutku to mnogo potrebnije, nama u ovom trenutku nije ta injekcija najpotrebnija – rekao je.

Dodao je da nije država ćup iz koga se novac vadi, prazni i puni po potrebi.

– Tako se ponašaju neodgovorni. Nama nije od presudnog značaja da li će biti u maju ili u oktobru. Imamo i više nego dovoljno novca – rekao je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Imas I jedna grupica oko tebe ko sto lepo priznajes vise nego dovoljno ne samo novca nego svega Da vi imate vise nego dovoljno ali milioni ljudi nemaju ni za osnovne potrebe Hvala na iskrenosti

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here