Kosovo online

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras da će Srbija nastaviti da vodi svoju politiku i da će čuvati svoje odnose sa Evropom, ali da neće da gazi svoje odnose ni sa Rusijom, ni Kinom, niti bilo kim drugim, kao i da Srbija nema nameru nikog da napada.

– Danas se iz jedne susedne države čulo da ukoliko neko napadne Kosovo, a ne znam ko bi napadao Kosovo i kako to izgleda, Albanija to neće da dozvoli i biće na toj strani. Da sam bilo šta slično izgovorio, a posle takve jezive izjave mogli ste samo da čujete glasno ćutanje, toliko glasno da je neprijatno to ćutanje – rekao je Vučić na ceremoniji dodele odlikovanja zaslužnim pojedincima i institucijama povodom Dana državnosti.

Naglasio je da što se nas tiče – nemamo potrebu da napadamo bilo koga.

– I nećemo da napadamo bilo koga. Nama je potrebna Evropa, ne uvek njeno licemerje i dvoličnost, već nam je potrebna, ne možemo bez nje. Ali isto tako, kad nas teraju da možemo i bez nekih koji nam nisu uzimali zemlju, mi ćemo reći – mi smo Srbi, imamo i srce i dušu – poručio je Vučić.

3 COMMENTS

  1. Zvalava podguzna muva zapada nece koristiti vojsku. Ne bi ni Vojvodinu branio. Cega god se dotakao upropastio je ili izdao. Od Ogulin-Virovitica do sada. Secate se tih izjava.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here