Printscreen
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da sastanak u Ohridu u subotu, 18. marta nije nikakav sudbonosni dan i apelovao je na građane da “veruju svom rukovodstvu”.

– Ja ću pokušati da uradim ono što je za Srbiju najbolje, da budemo konstruktivan partner EU, da čvrsto držimo naše crvene linije, da od toga ne odustajem – rekao je predsednik Srbije u obraćanju naciji.

– Molim građane Srbije da veruju svom rukovodstvu. Znam šta radim – naveo je Vučić.

On je istakao da će dati sve od sebe da sačuva mir, ka putu normalizacije, čuvajući vitalne nacionalne interese. Naveo je i da normalizacija znači da imamo bolje odnose sa Albancima, da poštujemo jedni druge, tradiciju i veru, kao neko ko može da razvija posao, da radimo zajedno i da gledamo zajedničku budućnost.

Nismo još dobili nacrt onoga što želi EU

Vučić je rekao da još nismo dobili nacrt onoga što želi EU, kao i da je naša strana dostavila svoj predlog, a albanska svoj.

– Radio sam sa njima tri dana po tom pitanju, mi smo dostavili svoj predlog, a Albanci svoj predlog. Ništa još nismo dobili iz Brisela i taj papir i dalje, do danas do 18 sati ne postoji – rekao je Vučić nakon sastanaka prethodnih dana sa Miroslavom Lajčakom i Gabrijelom Eskobarom.

7 COMMENTS

  1. Vidiš Vučicu da se sprdaju sa tobom
    Oni koji su Kosmet odvojili od matice
    Srbije kakvo pozitivno rešenje mogu
    doneti ?
    Cilj je da se prizna Kosmet i da se protera ono malo Srba sa Kosmeta!
    Ništa dobro ti ne nude Vučicu budi pametan !

    • A,da nije prica sledeceg pravca
      Oni se sprdaju sa njim,a on,radi balansa,sa nama…
      Tako da sprdnja spade i ostade na neukoj raji…

  2. Pa i vreme je da Srbin bude malo mudar. Od 27 marta, Tita, i Slobe nikakve dobre vajde nismo imali. Samo zlo i katastrofe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here