Tanjug/AP
Aleksandar Vučić

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je srećan zbog toga što će sutra početi drugi sajam vina u Beogradu – “Vinska vizija Otvorenog Balkana” na koji će doći veliki broj gostiju iz inostranstva.

Predsednik je na Instagramu i na TikToku objavio i šaljivi video snimak kako se priprema za tu manifestaciju, odnosno kako zajedno sa kuvarima pokušava da napravi palačinke za sutrašnje goste.

– Ovo je moj pokušaj priprema za doček velikog broja gostiju iz inostranstva za sutrašnji vinski sajam. Ova priprema neće doprineti mojoj fizičkoj kondiciji i izgledu, ali sam srećan, svakako – rekao je Vučić.

Ovogodišnji sajam vina, koji će se održati od 16. do 19. novembra okupiće oko 450 posetilaca iz 48 zemalja sveta – predstavnika distributera, uvoznika, veleprodajnih i maloprodajnih lanaca, kao i kupce iz HORECA sektora i agente prodaje.

Sajam će okupiti više od 600 izlagača, od čega iz zemalja članica Otvorenog Balkana 310 i to 219 iz Srbije, 66 iz Severne Makedonije, 25 iz Albanije, a iz ostalih zemalja regiona i sveta između 305 i 310.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here