Vujošević isključen, novi podvig Krke!

0

Nije mogao sam: Edo Murić 

 

Neverovatna rola Malkoma Armsteda bacila je u senku još jednu sjajnu partiju najvećeg pojačanja tima iz Humske, Ede Murića. Partizan jednostavno nije uspeo da pronađe rešenje za sjajnog beka koji je poene ređao kao na "traci". Sjajni Amerikanac meč je završio sa 26 poena uz šut iz igre – 23/11.

 

Imao je šampion Srbije šansu da se vrati u meč, ali je najiskusniji u redovima "parnog valjka", Milenko Tepić, zakazao. Nerezonskim šutem iz teške pozicije na minut i po do kraja probao je da vrati svoj tim u život, ali je promašio čitavu konstrukiju. Usledio je skok u napadu, ali je Mihajlo Andrić po istom receptu kao i stariji kolega promašio i tada je pobednik bio poznat.

 

Tri i po minuta Partizan nije uspeo da postigne pogodak, a onda je Murić atraktivnim zakucavanjem razmrdao crno-bele. Činilo se da će Partizan krenuti da "gazi" kada je Andrić ubacio trojku i približio "valjak" na dva poena zaostatka. Međutim, od toga nije bilo ništa, pošto je Armsted trojkom vratio stvari na "standardnih" plus pet. 

 

Ako ona prva Andrićeva trojka nije donela nalet crno-belima, druga jeste. Dogodila se u smiraj prvog poluvremena, kada je domaćin prvi put i poveo na meču (31:29). Nesmotrenim faulom u poslednjoj skundi prvog poluvremena Nemanja Bezbradica "poklonio" je timu Aleksandra Džikića dva slobodna bacanja, pa se na poluvreme otišlo nerešenim rezultatom.

 

Mini serijom na početku trećeg kvartala Partizan je stekao najveću prednost (47:39), ali se ekipa iz Novog Mesta brzo vratila i uvela meč u neivesnu završnicu.

 

PARTIZAN: Tepić 7, Aranitović, Kuzeloglu, Murić 22, Marinković, Dalo 4, Milutinov 8, Gagić ‚13. Andrić 8, Glišić, Bezbradica 2, Šalić.

 

KRKA: Kastrati 5, Rojc 13, Vangemen, Armsted 26, Mulalić 8, Buker 4, Polutak, Hukić 12, Zazetić, Bolčina, Ritlop.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here