Vujošević: Loš šut presudio

0

 

Partizan je večeras zabeležio prvi poraz u grupi (57:49), koji je posledica, pre svega, očajnog šuta beogradskog tima u prvom poluvremenu.

 

"Domaćin je zasluženo pobedio i ja mu čestitam. Malo smo se stegli, jer je ovaj duel bio jako bitan. Nismo bili na nivou igara kao sa Panatinaikosom i Barselonom. Marusi je kontrolisao rezultat i odgovaralo im je da igraju na malo koševa. Mi nismo odigrali dobro u napadu, šutirali smo loše, 3/22, ali nismo uspevali ni da nađemo najbolja rešenja kada je završnica u pitanju. Njihova dobra timska igra na kraju je presudila", kazao je Vujošević, koji je imao zamerki i na suđenje, zbog čega je zaradio tehničku grešku.

 

"Ono što apsolutno ne služi na čast nikome je ponašanje i suđenje portugalskog sudije Lopeza, koji je imao tendenciju i bitno uticao na rezultat. Podvlačim još jednom da je portugalski sudija imao tendenciju i da svako ko malo poznaje košarku i želi da vidi, to jasno vidi", zaključio je Vujošević.

 

Partizan će u narednom kolu, 25. februara, ugostiti Marusi, i ukoliko pobedi sa više od osam razlike imaće bolji međusobni skor od Grka, koji sada kao i Beograđani imaju dve pobede i poraz.

 

Barselona je večeras savladala PAO u Španiji (83:71) i takođe ima skor 2-1, dok je ekipa Željka Obradovića u velikim problemima pošto pred drugi krug još nema pobedu. Aktuelni šampion bi u slučaju još jednog poraza defenitivno ostao bez 1/4 finala i odbrane titule u najelitnije klupskom košarkaškom takmičenju.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here