Vujošević: Zvezda motivisana, Partizan favorit

0

"Zvezda je u specifičnoj situaciji, ne stoji baš dobro na tabeli, kasno su počeli sa pripremama, nisu se još sasvim sastavili. Ali oni imaju dobru ekipu, popunjenu na svim pozicijama. Biće izuzetno motivisani, rasterećeni jer nemaju breme favorita", rekao je Vujošević i dodao:

 

"Oni su prošle sezone napravili dobar rezultat, osnovu za naredne godine, a ovo je jedna od njih. Niko ne sme da potceni Zvezdu… Mi se nećemo uspavati, jer se plašimo da nas neko u snu ne zakolje", kazao je Vujošević i naveo i da "večiti derbi", uprkos sve većem broju mečeva proteklih sezona, još ima posebnu draž, pre svega jer i navijači te susrete gledaju drugačije od ostalih.

 

Košarkaški klub Partizan saopštio je da će na utakmici protiv Crvene zvezde biti primenjivane sve odluke Zakona o obeležavanju dana žalosti. Odlukom gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa četvtak je proglašen za dan žalosti na teritoriji našeg glavnog grada, s obzrom da će tog dana biti sahranjen patrijarh Pavle.

 

Sutrašnji okršaj večitih rivala, koji je trebao da bude odigran u sredu, ali je odložen zbog trodnevne žalosti, počeće minutom ćutanja, a igrači oba tima nosiće na dresovima crni flor. Zastave u dvorani "Pionir" biće spuštene na pola koplja.

 

Trener Partizana je povom smrti poglavara SPC izjavio je da je patrijarh Pavle "svojim rečima i delima slavio život" i dodao da će ga "uvek žaliti i odati mu dužnu poštu za sve što je učinio".

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here