Tanjug
Aleksandar Vulin

Ministar Aleksandar Vulin, oglasio se povodom izjave predsednika Hrvatske Milanovića.

“Ako Milanović brani Viktor Orbanu da misli zato što je predsednik “male” zemlje, postavlja se pitanje, a kolika je to Hrvatska kada može da deli lekcije. Biće da je Milanović dobio kompleks veličine, jer govori u tuđe ime i samo se nadam da nije u pitanju Nemačka, takva igra je u prošlosti loše završavala”, izjavio je ministar unutrašnjih poslova i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin komentarišući izjavu hrvatskog predsednika da Srbija treba da izabere između EU I Moskve i da je Mađarska mala zemlja koja ne bi trebalo da iznosi svoje stavove, a povodom oglasa Viktora Orbana u hrvatskim medijima o mađarskoj viziji EU u kojem predlaže i primanje Srbije u EU.

“Nije me briga šta članovi EU misle jedni o drugima, ali mi je važno kada se pominje Srbija. Hrvatska bi da uslovljava Srbiju nestalima, priznanjem genocida, raznim izvinjenjima, a sada i odricanjem od prijatelja, ovaj put od Rusije. Ako naš put u EU počinje lečenjem hrvatskih frustracija, nastavlja se odricanjem od svojih prijatelja, a završava se napuštanjem sebe, onda je bolje da i ne idemo u EU. Ako naš put u EU vodi preko poniženja pred lažima o Srebrenici i ćutanjem pred istinom o Jasenovcu, onda je pravedno da Srbija krene svojim srpskim putem”, rekao je ministar i predsednik PS-a Vulin.

2 COMMENTS

  1. 30 година после хрватских свињарија, овај Титов пионир зове Хрвате пријатељима. И он није једини!!!
    Кога све Српски Народ пушта у “српску” скупштину?
    Помози Боже ако може!!!

  2. Па наши комшије очигледно имају неке потребе које би негде да задовоље. Колико смо ми ту згодни показаће време. Могли би да остану незадовољени ако се тако наставе, Вулин је само прокоментарисао ствари.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here