Tanjug
Aleksandar Vulin

Osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin ocenio je danas da je, primajući takozvano Kosovo u Savet Evrope, Evropska unija pokazala da joj nije stalo do Srbije.

Vulin je u svom saopštenju, reagujući na to što je Komitet za politička pitanja i demokratiju Parlamentarne skupštine Saveta Evrope dao pozitivno mišljenje povodom zahteva takozvanog Kosova da postane član te organizacije, ocenio da je Evropska unija pokazala svoj odnos prema Srbiji.

– Za Evropsku uniju, Srbija je mala Rusija i velika smetnja i ništa što mi uradimo to neće promeniti. Evropska unija nam je još jednom dokazala da joj nije stalo do Srbije, zato je vreme da mi dokažemo Evropskoj uniji da nam je više stalo do prijatelja van Evropske unije nego neprijatelja u Evropskoj uniji – poručio je Vulin.

5 COMMENTS

  1. Idi kod Tetke u Kanadu potraži joj par miliona na zajam da kupiš još nekretnine u Beogradu i zezaj narod u Srbiji hahah.

  2. SRBIJA POLAKO ALI SIGURNO IDE U EU! ŽIVELA EVROPA! ŽIVELA AMERIKA! ŽIVELA SRBIJA, EVROPSKA NATO SRBIJA, ŽIVELA EVROPSKA UNIJA SA SRBIJOM U NJOJ. EVROPSKA NATO SRBIJA, KONAČNO SVOJA NA SVOME MEĐU SVOJIMA. ONI KOJI NE VOLE ZAPAD TREBA DA BOJKOTUJU ISTI, TAKO ŠTO ĆE ISTOK PODRŽATI MENJAJUĆI EVRE I DOLARE U RUBLJE I JUANE I TRAŽITI POSAO U rUSIJI I kINI I NARAVNO SEVERNOJ KOREJI. A I SVE OSTALO LOŠE ZAPADNO, MENJATI ZA BOLJE ISTOČNO. I SRBIJI JE NAJBOLJE DA PREĐE NA EVRO. ŠTO ĆE SE U BUDUNOSTI SIGURNO I DOGODITI.

  3. Па то сви знају,само ви издајници не знате.Срам вас било шта урадисте од Србије.

  4. vi koji mlatite praznu slamo o vulinu i da kazete da je ruski aget a vi ste agent evropske unije i albanije i amerike sramota da neko kaze za vulina da je agent rusije.vi sto pisete da su unistili srbiju pa vasi su to urdili kad su obe rucke prihvatili nezavisnost kosova i pokrali ste sve posrbiji vas DOS.treba da vulin bude ministar policije jer gasic previse je mek covek vama sa kosva i metohije smeta vulun jer nemozet da radite sta hocete po srbiji

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here