Za koga će da navija Zvezdan Terzić?

0

Za Karaburmu ga vezuju lepe uspomene: Zvezdan Terzić
 

Nema sumnje da će nekadašnji predsednik FSS podeljenih emocija gledati duel u Ljutice Bogdana. Međutim, ima onih koji smatraju da će "romantičari" doći na izlet na Topčidersko brdo, te da neće mnogo zapinjati u utakmici sa Crvenom zvezdom.

 

Inače, Terzić je još u junu podneo ostavku na funkciju predsednika kluba sa Stare Karaburme. U pravnom smislu sukoba interesa nema, ali navodi da se Terzićeva reč i dalje poštuje na Karaburmi daju za pravo mnogima da sumnjaju u regularnost utakmice na Marakani.

 

"Ne verujem da je to sukob interesa. Koliko znam, Zvedan Terzić ne obavlja nikakvu funkciju u OFK Beogradu. Nemamo razloga da sumnjamo u regularnost na osnovu rezultata koje smo dosad imali prilike da vidimo u prvenstvu“, rekao je za Informer direktor Superlige Vladimir Bulatović.

 

Generalni sekretar Zajednice superligaša Branislav Delić kaže da Zvezdan Terzić ima pravo da bude zaposlen u kom god klubu želi.

 

"Terzić je na sednici klubova Superlige doneo ovlašćenje predsednika Zvezde, a sa druge strane v.d. predsednika OFK Beograda je Drakče Dimitrijević. Sa pravne strane ne mogu da dovedem bilo šta u sumnju“, poručio je za Informer Branislav Delić.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here