Ž. Marković
Braća Žarko i Milovan Kalaba na svom imanju

Već 20 godina braća Kalaba očekuju obnovu porušene kuće u proteklom ratu. Obećanja su propala, pa su njihove komšije, građani koji su izbegli, kao i dijasporci, rešili da pomognu i skupljaju humanitarni prilog za braću Žarka i Milovana Kalaba iz sela Bastaša kod Bosanskog Grahova.

Iz pokrajine Vorarlberg u Austriji, humanitarnu finansijsku pomoć dali su: Sima Rudić 100, Jovo Parojčić 100, Jovo Ćurković 100, Boro Vuković 50, Janko Ljuboja 50, Mirko Ivetić 50, Dušan Vukovljak 50, Joka Trifunović 50, Ruža Barošević 100 evra. I iz Lindaua u Nemačkoj, naši ljudi su takođe odvojili humanitarnu pomoć i to: Danko Šeat 20, Rade Stjelja 20, Petar Petrović 10 i Mirko Popović 20 evra. Sve ukupno je sakupljeno 720 evra.

Uz dogovor Jove Ćurkovića i izvođača radova braće Gorana i Zorana Rudića, novac će biti prosleđen za nabavku materijala.

– Zahvaljujemo se svim učesnicima ove akcije, a braći Kalaba, Milovanu i Žarku želimo što skoriji završetak kuće – izjavio je jedan od organizatora ove humanitarne akcije Jovo Ćurković.

POZIV DONATORIMA:
Ako želite da se uključite u neku od akcija HUMANITARNOG MOSTA, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara HUMANITARNOG MOSTA na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.
Izvor:
Ž. Marković

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here