pixabay.com

Avanture i spontana putovanja za njih su prava noćna mora.

I dok su, na primer, Strelci na tronu spontanosti i izlaska iz svoje sigurne zone, ovi pripadnici Zodijaka vole da imaju sve isplanirano i da odrade svaki zadatak po uputstvima i sa prethodnom pripremom. Ova tri horoskopska znaka ne vole izlazak iz svoje sigurne zone.

Vodolija
Vodolije nikako ne vole spontane i besciljne radnje. Oni vole da imaju sve na papiru i tačno isplanirano kako bi osmislili rešenje za svaki potencijalni problem. One su veliki radnici i spontanost i nagle izlaske iz zone komfora smatraju dečjim postupcima.

Jarac
Jarci preziru improvizacije i trenutke u kojima neko drugi preuzima inicijativu jer oni, po svom mišljenju, uvek imaju bolji plan. Izuzetno su disciplinovani i vole kada sve teče prema njihovom planu. Izlazak iz zone komfora takođe planiraju i postupno se prilagođavaju na njega jer mrze kada ih nešto šokira.

Devica
Device su van sebe kada moraju da urade nešto ili se prilagode nečemu što nije u njihovom planeru. Poput Jaraca, one ne vole improvizacije i vole da imaju plan baš za sve. Uz to, Device su najveći perfekcionisti pa imaju potrebu da se pripreme za sve. Ama baš sve!

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here